Κρυσταλλία: Ποζάρει χωρίς ρούχα στον φακό του Σπύρου Χατζηαγγελάκη! [pics]

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, εκτός από ένας επιτυχημένος ηθοποιός, είναι κι ένας ταλαντούχος φωτογράφος. Συχνά πυκνά φωτογραφίζει πρόσωπα της ελληνικής showbiz, όπως είχε κάνει και παλαιότερα με την πρώην σύντροφό του, Μαίρη Συνατσάκη, έχοντας δημιουργήσει πια ένα portfolio αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από πολλές γυμνές φωτογραφίες.

“Έχω διαπιστώσει ότι φωτογραφίζω ένα τρίπτυχο. Είτε όμορφες γυναίκες που τις αποθεώνω, γιατί λατρεύω το γυναικείο φύλο, είτε μικρά παιδάκια, είτε παππούδες…” , είχε δηλώσει ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο The 2Νight Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στον φακό του, λοιπόν, έχουν ποζάρει ακόμα οι: Κόνι Μεταξά, Ευγενία Σαμαρά, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Όλγα Πηλιάκη.

Αυτή τη φορά, από τα ρούχα της για χάρη του βγήκε η Κρυσταλλία Ρήγα, η οποία φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά topless, σε λήψεις που εντυπωσιάζουν για την αισθητική τους. Η εκρηκτική τραγουδίστρια, με αέρα μοντέλου και βλέμμα λάγνο, πραγματοποίησε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη την πιο hot φωτογράφιση της μέχρι τώρα καριέρας της.

Καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της, τόσο με τα χέρια της, όσο και μένα ένα σατέν κιμονό, κατάφερε να ανεβάσει την θερμοκρασία στα ύψη.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Κρυσταλλία είναι σέξι και το ξέρει!