Κρυσταλλία: Σε κωμική παράσταση με τον αγαπημένο της, Δ. Πλατανιά!

Στο Μικρό Παλλάς βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Κρυσταλλία με τον αγαπημένο της Δημήτρη Πλατανιά. Η τραγουδίστρια δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ και ο έρωτας της πάει πολύ!

Η ομάδα Κωμικό ΜΠΟΥΜ ενώνει μέλη των Κάψε το Σενάριο, Abovo και 8Kick για μια βραδιά κωμικού αυτοσχεδιασμού με ένα all star cast που περιμένει ένα all star κοινό για να του πει τι θα κάνει, πως θα το κάνει, ποιός θα το κάνει, πού θα το κάνει, πότε θα το κάνει και γιατί θα το κάνει.

Ζήσης Ρούμπος-Εύη Δόβελου

To παρών στην παράσταση έδωσαν πολλά ζευγάρια αλλά και πολλοί πρώην των ζευγαριών! Όπως και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για παράδειγμα που κάποτε είχε σχέση με την Κρυσταλλία αλλά παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

Το πρώτο διήμερο έχει τίτλο «100% Αυτοσχεδιασμός» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, για ν’ ακολουθήσουν άλλα δύο που τιτλοφορούνται «Η μάχη της κωμωδίας» στις 28 και 29 Οκτωβρίου και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Δες φωτογραφίες

Δημήτηρης Ουγγαρέζος

Κρυσταλλία
/

Και με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Πλατανιά
/

/

/

/

Στις παραστάσεις συμμετέχουν: Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Βαγιάτας, Εύη Δόβελου, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιώργος Κρήτος, Μενέλαος Πρόκος, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης.

Read More

And More