Κρυσταλλία: Το μήνυμά της για την αποχώρησή της από το “The Booth” και τον ερχομό του γιου της (pic)

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελευταία εμφάνιση της Κρυσταλλίας στο The Booth και οι τρεις συμπαρουσιάστριές της, της ετοίμασαν ένα υπέροχο baby shower party ενώ η καλή της φίλη Άντα Λιβιτσάνου της έστειλε μια τούρτα υπερ-παραγωγή. (Δες εδώ την τελευταία εμφάνιση της Κρυσταλλίας στο The Booth)

Ο λόγος που η γνωστή τραγουδίστρια είπε “Αντίο” στην τηλεοπτική της παρέα δεν είναι άλλος από το μωράκι της που πρόκειται να έρθει στον κόσμο σε λίγες ημέρες μιας και έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές πως ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Πλατανιά.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά το τηλεοπτικό αποχαιρετιστήριο πάρτυ που της ετοίμασαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου, η Κρυσταλλία φωτογραφήθηκε με την τούρτα της και έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

“Christmas Baby Shower 🎄
Οι μέρες για τη γνωριμία με τον πιο όμορφο πρίγκιπα πλησιάζουν και νιώθω τόση χαρά και ευλογία!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και σκέψεις σας που λαμβάνω καθημερινά…
Με έχετε γεμίσει με αγάπη, αγάπη και πολλή αγάπη!!!
Ευχαριστώ πολύ πολύ την Άντα μου @adalivitsanou για την Υπερφανταστική τούρτα που μας έφτιαξε για ακόμη μία φορά όπως και για όλα τα yammy χριστουγεννιάτικα γλυκά για το Baby Shower!!!
Ευχαριστώ επίσης πολύ την γλυκιά μου Σουζάνα και το @favor__me για τα υπέροχα Favors και τα μπαλόνια που έφτιαξε για τον μικρό μας!!!
Να είστε όοοολοι καλά, υγιείς και να έχετε όμορφες μέρες και όμορφες γιορτές με τους αγαπημένους σας και εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!
Boothίτσες μου σας ευχαριστώ για το αποχαιρετιστήριο και για όλες τις μέρες που περάσαμε παρέα και με το καλό θα περάσουμε…!! @penelopeanastasopoulou
@sofia_moutidou @sofiakourtidou @opentvthebooth
Ήταν πολύ συγκινητική η σημερινή εκπομπή και σας ευχαριστώ για το αφιέρωμα!!!
Με συγκινήσατε… @themismallis @tzopap
Εις το επανιδείν!!!
Κ” έγραψε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο γάμος της τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019 στην Αίγινα παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.

Read More

And More