Ξαφνικός χωρισμός για διάσημη ηθοποιό μετά από πέντε χρόνια σχέσης!

Ξαφνικός χωρισμός για διάσημη ηθοποιό μετά από πέντε χρόνια σχέσης! | tlife.gr

Η Lena Dunham και ο Jack Antonoff αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από πέντε χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του US Weekly και του People, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι είχε έναν φιλικό χωρισμό, τον περασμένο Δεκέμβριο. Η διάσημη ηθοποιός και σεναριογράφος, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την αμερικάνικη σειρά του HBO, “Girls” και ο ταλαντούχος μουσικός ξεκίνησαν τη σχέση τους μέσα στο 2012, με την Lena να ανεβάζει αρκετές φορές φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές στα social media.

Οι εκπρόσωποι και των δύο επιβεβαίωσαν το χωρισμό στο περιοδικό People. «Ο Jack και η Lena εξελίσσονται και κατάλαβαν πως πρέπει να δώσουν ένα τέλος στη σχέση τους σε αυτό το σημείο» δήλωσε μια πηγή στο περιοδικό. Η τελευταία κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο πάρτι των βραβείων Grammy, πριν περίπου ένα χρόνο, ενώ η τελευταία κοινή φωτογραφία στο Instagram δημοσιεύτηκε τέλη Οκτωβρίου.

Η δημιουργός της σειράς “Girls” και ο frontman των Bleachers είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου, με την Lena Dunham να δηλώνει πως θέλει να παντρευτεί τον Jack Antonoff, όταν θα γινόταν πραγματικότητα η ισότητα των γάμων στις ΗΠΑ.

READ more