Ξανθή Τζερεφού: Οι φωτογραφίες της πρώην παίκτριας του GNTM από τα παιδικά της χρόνια!

Η Ξανθή Τζερεφού κατάφερε να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Greece’s Next Top Model με την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά της. Στο ριάλιτι μόδας έγινε η αγαπημένη παίκτρια πολλών φωτογράφων αλλά αποχώρησε για λόγους υγείας από το παιχνίδι λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό ξαφνιάζοντας τις συμπαίκτριές της και τους κριτές. Μπορεί να δέχτηκε κάποια σχόλια που την ενόχλησαν μέσα στο σπίτι του GNTM από κάποιες παίκτριες, αλλά δεν το έβαλε κάτω και σε κάθε φωτογράφηση έδινε τον καλύτερο της εαυτό.

Μετά την αποχώρησή της από το GTNM επέστρεψε στην καθημερινότητά της και στα αγαπημένα της πρόσωπα. Η Ξανθή Τζερεφού μεγάλωσε στον Πειραιά και σπουδάζει Διατροφή και Διαιτολόγια στη Σητεία. Από μικρή ασχολείται με το θεατρικό παιχνίδι και αγαπά τον κινηματογράφο. Πριν το GNTM είχε δουλέψει για ένα χρόνο ως μοντέλο αλλά σταμάτησε γιατί έδινε πανελλήνιες και είχε κουραστεί να ακούει πως πρέπει να αδυνατίσει, παρόλο που ήταν μόλις 47 κιλά. Η φράση που την εκφράζει είναι “βάλτε χρώμα στη ζωή σας”.

Το περασμένο Σάββατο, η όμορφη κοκκινομάλλα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

Read More

And More