Ξένια των Rec: Η συγκλονιστική συνομιλία με τη μητέρα της στην Ουκρανία λίγο πριν τους βομβαρδισμούς – «Είναι τρομαγμένη»

Την τραγουδίστρια Ξένια του συγκροτήματος Rec συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη.

Η τραγουδίστρια που κατάγεται από την Ουκρανία, μίλησε για τις ώρες αγωνίας που περνά για την οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη χώρα της τον Αύγουστο.

«Υπάρχουν εκρήξεις στην πόλη μου στην Ουκρανία και η μητέρα μου με κάλεσε να μου πει να μην της τηλεφωνήσω. Είναι πολύ τρομαγμένη. Ακούγονται οι εκρήξεις όταν μιλάω στο τηλέφωνο μαζί της», είπε συγκλονισμένη για όσα περνούν οι αγαπημένοι της άνθρωποι. Στο σπίτι είναι η μαμά, η γιαγιά και ο θείος.

«Στο Ντονέτσκ αυτή τη στιγμή έχουν καταστραφεί πολλά σπίτια. Έχουν χτυπήσει το υδραγωγείο και υπάρχει πρόβλημα και με το ρεύμα. Κάλεσα την μητέρα μου πριν λίγες μέρες και άκουγα την φωνή της να τρέμει. Μου είπε ότι είχαν γίνει 17 εκρήξεις. Μέχρι και πριν λίγη ώρα δεν είχα επαφή μαζί της και συνεχίζει να μου λέει το ίδιο», εξήγησε η Ξένια των Rec.

«Πήγα στην Ουκρανία τον Αύγουστο για να δω την οικογένειά μου. Το ρίσκαρα. Είχε πολλές δυσκολίες το ταξίδι. Για να πάω στο Ντονέτσκ έπρεπε να βρω πιστοποιητικό γέννησης για να αποδείξω ότι γεννήθηκα εκεί. Άλλαξα δύο αεροπλάνα, έφτασα μέχρι τη Ρωσία και μετά με πήγε οδηγός στα σύνορα. Πέρασα τα σύνορα περπατώντας, με τη βαλίτσα στο χέρι. Είναι στρατιώτες και σε κοιτούν, είναι μια τρομακτική εικόνα», είπε η Ξένια για την τελευταία της επίσκεψη στην Ουκρανία.

«Εγώ σκέφτομαι συνεχώς τα ξαδερφάκια μου τα μικρά που μεγάλωσαν στον πόλεμο. Δεν ξέρουν τι είναι να έχει ένα μπλε ουρανό από πάνω σου και να ακούς πυροτεχνήματα», κατέληξε συγκινημένη η Ξένια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164