Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί – “Κάθομαι και ασχολούμαι με πετάματα της κοινωνίας” (video)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι έξαλλη, καθώς τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια μια μελαχρινή γυναίκα. Ωστόσο κάποιοι αναφέρουν πως στο εν λόγω βίντεο είναι το γνωστό μοντέλο, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Η ίδια μίλησε το πρωί της Πέμπτης για το συγκεκριμένο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε και ξέσπασε.

“Είμαι εκτός Ελλάδος, έχω έρθει για δουλειά στο εξωτερικό και κάθομαι και ασχολούμαι με πετάματα της κοινωνίας που ζουν ανάμεσά μας. Άνθρωποι δεν είναι, δεν τους έχουν μεγαλώσει καλοί άνθρωποι. Πριν δυο μέρες, με πήρε ένας φίλος μου και μου λέει “θα σου πω κάτι, αλλά δεν θέλω να στεναχωρηθείς. Κυκλοφορεί ένα βίντεο, λένε ότι είσαι εσύ, αλλά δεν είσαι”. Ποιος είπε ότι μοιάζω; Δεν υπάρχει καμία ομοιότητα. Δεν είμαι εγώ. Απλά κάποιοι κακεντρεχείς προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους να κάνουν κάτι κακό. Δυστυχώς, η νομοθεσία μας δεν προβλέπει κάτι για όλο αυτό. Πώς θα τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Ο κόσμος ενώθηκε, πήρα χιλιάδες μηνύματα στο προφίλ μου. Με στήριξαν και έγιναν καταπέλτης” ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Read More

And More