Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Τα κάνετε όλα τέλεια και θέλετε να διορθώσετε το πρόγραμμα της ζωής μου»

Έξαλλη έγινε το βράδυ της Τρίτης 10/1 η Δήμητρα Αλεξανδράκη με ένα μήνυμα που δέχτηκε από διαδικτυακό της φίλο.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και επιχειρηματίας που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, είχε δημοσιεύει αρκετά βίντεο μέσα στην ημέρα της και όπως φαίνεται, στην πορεία δέχτηκε κάποια μηνύματα από followers της, οι οποίοι την ειρωνεύονταν για τις δουλειές που κάνει στην καθημερινότητά της αλλά και για το πως φτιάχνει το πρόγραμμά της.

Η ίδια θέλησε να απαντήσει σε μερικά από αυτά, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο όποιο είπε: «Και επειδή μπήκα λίγο τώρα και έριξα μια ματιά στα μηνύματα. Για δύο τρεις εξυπνάκηδες που μου έγραψαν ¨αυτή τη δουλειά είχες; να πας στο γυμναστήριο;”. Όχι ψυχούλα μου καλή, πήγα νωρίτερα έκανα τις δουλειές που έπρεπε να κάνω, βρήκα τον χρόνο να πάω να κάνω τη γυμναστική μου και μετά συνέχισα να πάω να κάνω τις υπόλοιπες δουλειές μου.

Θες να σου γράψω αναλυτικά ακριβώς που πήγα και ποιους είδα και με ποιους μίλησα και σε ποια σημεία βρέθηκα. Με βλέπεις θέλω να είμαι γλυκούλα, δεν με αφήνεις, θέλεις να βγάλω την ίαινα από μέσα μου και να αρχίζω να κατασπαράζω. Άντε γεια τώρα τα λέμε σε λίγο. Έξαλλη πάλι».

Read More

And More