Ξεσπά η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Βουλώστε τα στόματά σας και κοιτάξτε τη δουλειά σας»

Έξαλλη έγινε το βράδυ της Τετάρτης 8/3 η Δήμητρα Αλεξανδράκη με κάποια επικριτικά μηνύματα που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. 

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας με αφορμή την δυσάρεστη επικαιρότητα των ημερών, δέχτηκε κάποια σχόλια στα social media, που πιθανόν αναφέρονταν στον τρόπο που πενθεί ο κάθε άνθρωπος, σχολιάζοντάς την στάση της τις τελευταίες ημέρες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δημοσιεύοντας κάποια stories, θέλησε να απαντήσει στα συγκεκριμένα μηνύματα, και εμφανώς εκνευρισμένη είπε: «Πριν δύο χρόνια εξυπνάκια μου εδώ μέσα, 25η Μαρτίου αν θυμάστε, πατήστε στο Google αν δεν θυμάστε, χάθηκε ένα παιδί 23 χρονών στο Σχιστό σε ένα τροχαίο. Πένθησε κανένας γι’ αυτό το παιδί; Όχι. Εμείς πενθούμε μέχρι σήμερα γιατί ήταν ο πρώτος ξάδερφος μου και ο μικρότερος. Οπότε βουλώστε τα στόματα σας και κοιτάξτε τη δουλειά σας. Και αν εσύ αύριο δεν θέλεις να πας στη δουλειά σου για το πένθος μην πας.

Κότες όλες του πληκτρολογίου, μην με ενοχλείτε ρε, θα τρώτε μπλοκ και εξαφανισμό για μια ζωή. Έτσι αυτή την Δήμητρα θέλετε αυτή θα έχετε.

Εσύ πρέπει να βάλεις κουστούμι στη δουλειά σου γιατί αν δεν το βάλεις θα σε κράξουν. Αν είσαι στο στρατό και είσαι αξύριστος, θα φας φυλακή ή οτιδήποτε άλλο. Η άλλη πρέπει να έχει κοντά τα νύχια της, η άλλη πρέπει να έχει μακιγιάζ η άλλη δεν πρέπει να έχει μακιγιάζ. Οπότε σταματήστε να βάζετε ταμπέλες, τραβάτε να κάνετε τις δουλειές σας εδώ μέσα και το τι κάνει και τι περνάει ο καθένας σε αυτή τη ζωή επειδή δεν το ξέρετε κλείστε το. Πενθείστε, αγαπήστε, γελάστε,  κάντε ότι θέλετε γιατί στο τέλος της ημέρας ο Θεός μας επιτρέπει και είμαστε ακόμα εδώ».

Read More

And More