Site icon TLIFE

Ξεσπά η Μαρίνα Σάττι: To «κυνηγητό» από τους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο – «Είναι μια μορφή βίας»

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Μαρίνα Σάττι μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, μετά από το «κυνηγητό» των δημοσιογράφων, όταν το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Μάϊου την συνάντησαν στο αεροδρόμιο.

Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για την Ελβετία, αφού θα εμφανιστεί στο Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2025 στην Βασιλεία. 

Όπως αναφέρει η τραγουδίστρια στο μήνυμά της, οι δημοσιογράφοι έσπευσαν αμέσως προς το μέρος της κάνοντας μια σειρά από ερωτήσεις, κάτι που πανικόβαλε την ίδια χαρακτηρίζοντας το συμβάν ως μορφή βίας, όπως λέει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της. 

«Είμαι λίγο ταραγμένη, αλλά προσπαθώ, όσο μπορώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου, γιατί δεν θέλω να φύγει η προσοχή από το μήνυμα που θέλω να μοιραστώ.

Έφτασα στο αεροδρόμιο μόνη μου, φορτωμένη με αποσκευές και με το άγχος του ταξιδιού. Από το πουθενά, βρέθηκαν να με κυνηγούν, ούτε ξέρω πόσοι άνθρωποι, με κάμερες και μικρόφωνα, οι οποίοι έτρεχαν όλοι ταυτόχρονα προς το μέρος μου, φωνάζοντας το όνομά μου και φωνάζοντας προς το μέρος  μου κάθε είδους ερώτηση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Σάττι.

«Είναι εύκολο κάποιος που το βλέπει όλο αυτό “από έξω” να υποτιμήσει την επίπτωση που μπορεί να έχει σε έναν άνθρωπο. Είμαι μια μορφή βίας. Είναι μια βάρβαρη παραβίαση του προσωπικού χώρου. Δεν είναι η “ρουτίνα” της δημόσιας ζωής.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορείς ποτέ να κερδίσεις. Ούτε μπορεί και να γίνει ποτέ σοβαρή συζήτηση με αυτόν τον τρόπο. Γιατί λοιπόν γίνεται;» αναφέρει σε άλλο σημείο της ανάρτησής της η Μαρίνα Σάττι. 

Λίγα λεπτά αργότερα η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε με νέο μήνυμα περιγράφοντας τον πανικό που βίωσε όταν 7 άτομα έσπευσαν δίπλα της για να εξασφαλίσουν δηλώσεις της στις κάμερες. 

© 2025 tlife.gr