Ξεσπά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τις ψυχαγωγικές εκπομπές: «Αυτό είναι κακοποιητική, υποκριτική τηλεόραση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/7.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε με αιχμηρό λόγο για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι περισσότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης την προβολή του πολυσυζητημένου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Αυτό είναι κακοποιητική τηλεόραση και είναι υποκριτική τηλεόραση. Είναι μια εμπορευματοποίηση του μίσους, αυτό έγινε στην πραγματικότητα. Εγώ θα σε ρωτήσω, πολύ απλά, η δική σας εκπομπή γιατί το έκανε; Δηλαδή αν μιλήσουμε σε μια εκπομπή για ένα άλλο θέμα, το οποίο ταλανίζει την ελληνική κοινωνία και είναι η κακοποίηση της γυναίκας, θα φωνάξουμε κάποιον για να πει και την αντίθετη άποψη; Ότι “καλό είναι, 3 – 4 χαστουκάκια”; Οπότε είστε στη θέση που είσαστε και έχετε δημόσιο λόγο γιατί σίγουρα έχετε σίγουρα και ένα προσόν. Να αναγνωρίζετε το σωστό, το ηθικό, το τίμιο, το δίκαιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και συνέχισε: «Άμα δεν το ξέρεις και περιμένεις να βγει ο ένας και ο άλλος να στο πουν, τότε γιατί είσαι σε αυτή τη θέση; Ας κληρωθεί κάποιος άλλος να την κάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό λοιπόν που έγινε ήταν ότι καταλάβαμε πως με αυτόν τον τρόπο είτε κάνουμε νούμερα είτε ανεβάζουμε το δικό μας κασέ δείχνοντας “να, τι ωραία που αντέδρασα”. Εγώ νομίζω ότι το πρώτο ήθελαν να κάνουν, κυρίως νούμερα».

«Λένε “ας ακούσουμε και τις δυο απόψεις” αλλά τελικά δεν ακούγαμε καμία, βλέπαμε δυο ανθρώπους να μαλώνουνε και εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Αν θέλεις όντως να μάθεις που μας οδηγεί αυτό το νομοσχέδιο, το οποίο είναι καινούργιο για την χώρα, ποιος θα σου δώσει τη λύση; Ο τάδε ακροδεξιός πολιτικός που είναι εναντίον; Γιατί δεν πας σε ένα από τα 20 κράτη που το έχουν ψηφίσει να δεις τι έχει συμβεί;», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Είχαμε αυτή την ενημέρωση από κάποια εκπομπή; Πήγε κάποια εκπομπή σε κάποια από αυτές τις 20 χώρες, όπου έχει προχωρήσει και έχει λειτουργήσει αυτό το νομοσχέδιο, να δούμε τι έγινε μέσα στην κοινωνία; Δεν είχαμε καμία τέτοια ενημέρωση. Αυτοί όμως θα σου πουν τι έγινε. Το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Νορβηγία, η Σουηδία, η Μάλτα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Αυτή τη στιγμή, αυτές οι χώρες ξέρουν να σου πουν τι έγινε. Δεν το έκανε κανένας, άρα ποια ενημέρωση;» κατέληξε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164