Ξέσπασε η Λουκία Πιστιόλα: «Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει»

Εχθές Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο θέατρο ΗΒΗ μια βραδιά γεμάτη συγκίνηση, αφιερωμένη στη μνήμη του Πάνου Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο το Σάββατο 29/1.

Παρόντες όλοι οι συντελεστές της παράστασης του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του», οι οποίοι σήμερα το βράδυ θα κάνουν ξανά πρεμιέρα στο σανίδι χωρίς τον Πάνο αλλά και φίλοι και συνάδερφοι του ηθοποιού.

Η Λουκία Πιστιόλα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και ξέσπασε μιλώντας για τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης να ζήσει, πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές για να τα βγάλει πέρα οικονομικά. 

«Γιατί καβαλάνε μηχανές; Ξέρω πολύ καλά τον αγώνα που έκανε ο Πάνος Νάτσης για να ζήσει, τα μπαρ, τις καφετέριες που είχε δουλέψει. Για να βγάζει χρήματα πηγαίνοντας σε τρεις και τέσσερις δουλειές, γιατί οι ηθοποιοί, ειδικά οι νέοι παίρνουν 100 ευρώ τον μήνα, μεικτά.

Πάνω στο άνθος του, κουρασμένος γιατί διασκέδασε, γιατί ένα 30χρονο παιδί δεν έχει δικαίωμα να διασκεδάσει; Δεν είμαι εδώ για τον Πάνο Νάτση. Ο Πάνος Νάτσης δεν μας χρειάζεται πια. Είμαι εδώ για τους συναδέρφους μου, για αυτούς που απόψε θα αναγκαστούν να παίξουν τον ιερό ρόλο του κλόουν» ανέφερε η Λουκία Πιστιόλα.

Δες το βίντεο από την εκπομπή Happy Day:

 

Read More

And More