Ξέσπασε η Λυδία από το GNTM: «Δυσκολεύτηκα με το bullying όταν ήμουν μαθήτρια!»

«Όταν ο κόσμος δεν έχει ενημέρωση, όταν δεν έχεις τρόπους από το σπίτι σου, συμβαίνει αυτό», αποκαλύπτει σε μια εξομολόγηση από καρδιάς η Λυδία Κατσανικάκη. Η παίχτρια του GNTM που συγκίνησε με το πρόβλημα αλωπεκίας που αντιμετωπίζει αποκάλυψε πως πλέον ο κόσμος την αντιμετωπίζει πολύ θετικά, κάτι που δεν συνέβη όμως στο σχολείο, όταν ήταν μαθήτρια!

Στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου η Λυδιά Κατσανικάκη αποκάλυψε: «Όλοι το βλέπουν θετικά, δεν περίμενα να είναι τόσο ανοικτοί. Λαμβάνω πολλά θετικά μηνύματα και, όταν με συναντούν, μου λένε πως τους δίνω πολλή δύναμη. Αρκετοί γονείς που έχουν παιδιά με την ίδια ασθένεια, μου λένε πως παίρνουν δύναμη από μένα.

Στο σχολείο ήταν αλλιώς. Αντιμετώπισα άσχημες συμπεριφορές. Όταν ο κόσμος δεν έχει ενημέρωση, όταν δεν έχεις τρόπους από το σπίτι σου, συμβαίνει αυτό. Όμως, εγώ δεν γύρισα ποτέ σπίτι μου κλαίγοντας και αυτό το οφείλω στους γονείς μου, που μου το είχαν περάσει σαν να μην έχω τίποτα», είπε η Λυδία Κατσανικάκη.

Η Λυδία δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα ούτε στην προσωπική της ζωή: «Έπεφτα πάντα σε ανθρώπους που μου έλεγαν “δεν το βλέπω αυτό πάνω σου”. Είναι και πώς το νιώθεις εσύ».

Read More

And More