Ξέσπασε η Σοφία Βογιατζάκη για το MeToo: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε στον χώρο μας, πήρε μπάλα ανθρώπους που δεν έπρεπε»

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» στο πλευρό του καλού της φίλου Σαρμπέλ. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο κίνημα #MeToo, ξεσπώντας για τον τρόπο που έγινε και το πώς έγινε.

«Το αντιμετώπισα με σιωπή. Δεν πήρα θέση πουθενά, δεν είπα καμία άποψη. Με έπαιρναν όλη μέρα τα κανάλια, οι εκπομπές και τα έντυπα. Θεωρώ ότι φωτίστηκε ένα κομμάτι που καλώς έγινε και φωτίστηκε, έπρεπε να γίνει. Θεωρώ, όμως ότι έγινε σε λάθος χώρο. Οι εκπομπές και ο τηλεοπτικός χρόνος και να βγαίνουμε…

Είναι ένα πολύπλευρο και ευαίσθητο θέμα. Το θύμα γίνεται θύτης και ο θύτης θύμα, είναι λεπτές οι γραμμές. Δεν ξέρω αν βοηθάμε αυτά τα άτομα που έκαναν άσχημα πράγματα. Η δικαιοσύνη θα τους κρίνει. Γιατί να πω τη γνώμη μου δημόσια; Ποιον αφορά; Έχω συγκεκριμένη θέση και άποψη, γιατί πρέπει να βγω να την πω δημόσια; Δεν ξέρω αν κάνεις καλό σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι καλό για τα θύματα και πρέπει να μιλάμε. 

Ήταν σπουδαίο όλο αυτό που έγινε. Που μίλησαν άνθρωποι και πρέπει να μιλάμε οι άνθρωποι. Η διάσταση που πήρε και όλη αυτή η παραφιλολογία, να βγαίνουμε ξαφνικά να κουνάμε το δακτυλάκι, μου είναι αδιανόητο. 

Τα κακώς κείμενα πρέπει να τα κόβουμε από τη ρίζα τους, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που έγινε. Εννοώ, δεν μου άρεσε όλο αυτό. Με τα κανάλια… Επίσης, πήρε μπάλα ανθρώπους που δε θα έπρεπε να πάρει μπάλα κατά τη γνώμη μου. Που τους ξέρουμε και τους συναναστρεφόμαστε, που δεν έχουν κάνει κάτι και λες είναι κρίμα» είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Read More

And More