Ξέσπασε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τις «Άγριες Μέλισσες» – Η καταγγελία για την μη τήρηση των μέτρων σε πλοίο!

Έξαλλη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μετά από ταξίδι της με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά για την Αστυπάλαια. Η γνωστή ηθοποιός που υποδύεται την Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» περιέγραψε όλα όσα έζησε στο πλοίο της γραμμής όπου πρακτικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας κατά του κορονοϊού.

«Εχθές πήρα το Blue Star Chios από Πειραιά για Αστυπάλαια στις 13:00 μμ, καθυστερήσαμε φυσικά μια ώρα και πέντε λεπτά να ξεκινήσουμε γιατί η ουρά των αυτοκινήτων έφτανε στο Φάληρο. Για να μην τους αδικώ φτάσαμε στην ώρα μας, γκάζωσε ο κάπταιν μας για να μην παραπονεθούμε.

Κάθε τρεις και λίγο μας λέγανε να τηρούμε την απόσταση του ενάμισι μέτρου μεταξύ μας, πράγμα φυσικά αδύνατο αφού δεν υπήρχε χώρος.

Η πληρότητα του πλοίου έφτανε στο 150%, υπήρχαν άνθρωποι που δεν έβρισκαν καρέκλα να καθίσουν και καθόντουσαν στο πάτωμα.

Το αντισηπτικό έξω από τις τουαλέτες και το σαπούνι μέσα στις τουαλέτες ήταν άδειο μετά την μέση της διαδρομής.

Στα everest του πλοίου φυσικά οι υπάλληλοι φορούσαν την μάσκα στο πηγούνι (σαν να φοράς κράνος στο χέρι). Αλλά αυτοί ήταν καλυμμένοι, μας λέγανε διαρκώς από τα μεγάφωνα να είμαστε υπεύθυνοι για να μείνουμε ασφαλείς.

Και όλα αυτά επειδή η υπεύθυνη κυβέρνησή μας άνοιξε τα σύνορα σε όλο τον κόσμο, αντί να τα κρατήσει κλειστά και να επιδοτήσει τους Έλληνες πολίτες να ξεχυθούν αυτοί για αλλαγή στα νησιά της χώρας τους, τα οποία δεν μπορούν να επισκεφθούν διότι δεν έχουν τα λεφτά να το κάνουν. Ρε τι θέατρο του παραλόγου είναι αυτό που ζούμε;» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τις αναρτήσεις της στο Instagram:

Το μήνυμα της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη!

Read More

And More