Ξέσπασε η Μάρω Λύτρα: «Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο»!

Στην αντεπίθεση φαίνεται πως έχει περάσει για τα καλά η Μάρω Λύτρα και έχει βάλει σκοπό της ζωής της να ξεσκεπάσει τον άνθρωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά στην αρχή της καριέρας της. Η τραγουδίστρια που αγαπήσαμε μέσα από το Fame Story και τώρα πια βρίσκεται στον Καναδά, μίλησε πριν λίγες μέρες ανοιχτά για τη σοκαριστική εμπειρία που έζησε. Η ίδια αποκάλυψε πως ισχυρός Έλληνας από το χώρο της μουσικής την παρενόχλησε σεξουαλικά, χωρίς να δώσει στο φως της δημοσιότητας το όνομά του.

Τα μηνύματα που δέχτηκε στα social media ήταν πολλά και εκείνη φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως πρώτα θα βρει δικηγόρο και μετά θα αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες, αυτού που της συνέβη.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στην Real News και τον Νίκο Τσιλιμπουνιδάκη, η Μάρω Λύτρα ξεσπά για μια ακόμη φορά λέγοντας: «Θέλω να βρω έναν καλό δικηγόρο. Είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα και θα με θάψει» και συνεχίζει: «Θέλω να βρω έναν δικηγόρο που να εμπιστεύομαι. Στην Αμερική όλοι πλέον μιλούν. Το σκάνδαλο Γουάινσταιν το συζητάμε. Βγαίνουν και αποκαλύπτουν ό,τι ξέρουν. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν στην Ελλάδα. Γι’ αυτό θα βρω δικηγόρο στην Αμερική.

Η πρώτη ανάρτηση στο Facebook:

Η ίδια νωρίτερα είχε κάνει την εξής ανάρτηση στο Facebook: “Ο Γουάινστιν είναι παλιάνθρωπος… Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα… όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και απαντώ. “Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά”…”.

Read More

And More