Ξέσπασε με τα σχόλια κατά του Θέμου Αναστασιάδη: “Σιχάθηκα με όλα αυτά που είδα…”

Η Νατάσα Ράγιου είναι αρκετά ενεργή στα social media και σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μοιράζεται μαζί τους στιγμές από τη ζωή της και εκφράζει τις σκέψεις της. Αυτή τη φορά, η πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 έκανε μια ανάρτηση για τον Θέμο Αναστασιάδη. Αφορμή για την κάνει στάθηκαν τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν για τον δημοσιογράφο, παρουσιαστή και εκδότη μετά τον θάνατό του.

«Τώρα που έφυγες και καταλάγιασαν τα κάθε είδους σχόλια, ήθελα να το πω δημόσια. Γνωριζόμασταν τυπικά, όπως όλοι λίγο-πολύ στον χώρο. Ήταν παραμονές εκλογών όταν συναντηθήκαμε στον ΑΝΤ 1, με πλησίασες και μου είπες: “Είσαι καλό και καθαρό παιδί, ό,τι χρειαστείς από μένα, την εφημερίδα ή την εκπομπή, μην διστάσεις να μου πεις”. Δεν το έκανα ποτέ. Όμως σ’ ευχαριστώ πολύ Θέμο…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο αργότερα, η ίδια σχολίασε κάτω από την ανάρτησή της: «Επίσης, επειδή σιχάθηκα με όλα αυτά που είδα εδώ μέσα για έναν άνθρωπο που έφυγε από την ζωή, ήθελα να πω το εξής: Στο χωριό μου, όταν πεθαίνει κάποιος λέμε “Θεός σχωρέστον”. Αν είχαμε προηγούμενα μαζί του, δεν πάμε στην κηδεία».

Read More

And More