Ξέσπασε ο Elton John: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου»!

Για μια ακόμη φορά μίλησε ανοιχτά για το Brexit και τα «έχωσε» στη βρετανική κυβέρνηση ο Elton John! «Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει. Έχει συντρίψει τους ανθρώπους», είπε ο γνωστός ερμηνευτής, αναφερόμενος στους χειρισμούς των διαπραγματεύσεων του διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο τραγουδιστής στη διάρκεια συναυλίας στη Βερόνα της Ιταλίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του είπε: «Ντρέπομαι για τη χώρα μου για το τι έχει κάνει. Έχει συντρίψει τους ανθρώπους» και συνέχισε: «Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με τους πολιτικούς, ιδιαίτερα τους Βρετανούς πολιτικούς. Έχω μπουχτίσει μέχρι θανάτου με το Brexit. Είμαι Ευρωπαίος. Δεν είμαι ένας ηλίθιος, αποικιοκράτης, ιμπεριαλιστής, Άγγλος ανόητος».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης και πιανίστας μιλά για το Brexit. Πέρυσι, όπως ανέφερε η «The Guardian» είχε τονίσει: «Δεν νομίζω ότι στους ανθρώπους στη Βρετανία είχε ειπωθεί η αλήθεια αρχικά … Τους υποσχέθηκαν κάτι που ήταν απολύτως γελοίο και δεν ήταν οικονομικά βιώσιμο».

Read More

And More