Ξέσπασε ο Ντόντα Μιράντα μετά τα δημοσιεύματα πως βρήκε νέο έρωτα: “Είναι άλλο ένα ψέμα!”

Μπορεί ως τώρα να επέλεξε τη σιωπή, όπως όλα δείχνουν όμως ο Ντόντα Μιράντα ξέσπασε. Μετά την αποκάλυψη του χωρισμού από την Αθηνά Ωνάση μετά από 11 χρόνια γάμου και όλες τις αποκαλύψεις που ακολούθησαν, ο διάσημος πρωταθλητής έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους τον θέλουν να βρήκε νέο έρωτα.

Αρχικά, οι φήμες πως ο χωρισμός του Ντόντα και της Αθηνάς ήρθε λίγο αφότου εκείνη τον έπιασε επ’ αυτοφόρω με Ισπανίδα καλλονή έκαναν το γύρω του κόσμου… και τώρα δημοσιεύματα θέλουν τον πρώην σύζυγο της χρυσής κληρονόμου να έχει βρει νέο έρωτα. Αρχικά, ο Ντόντα απέφυγε να σχολιάσει ο,τιδήποτε. Το μόνο που έκανε είναι να ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με την κόρη του Viviene λέγοντας πως θα ξεπεράσουν μαζί τα δύσκολα… να όμως που δεν άντεξε και ξέσπασε…

Και κάπως έτσι ανέβασε στο Instagram του ένα δημοσίευμα που ανέφερε πως μετά το χωρισμό του βρήκε νέο έρωτα. “Αυτό είναι ένα ακόμη μεγάλο ψέμα. Μια προσβολή”, έγραψε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν. Την ίδια στιγμή η Αθηνά Ωνάση παραμένει σιωπηλή και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον της.

Read More

And More