Ξέσπασε ο Χάρης Βαρθακούρης: “Σε γκρουπ θαυμαστών του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν”

H δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη στη χθεσινή εκπομπή “Σου Κου Family” την οποία παρουσιάζει με τη γυναίκα του, Αντελίνα Βαρθακούρη στην οποια ανέφερε πως έχει χρόνια να ακούσει σε live τον πατέρα του Γιάννη Πάριο γιατί εντοπίζει τα λάθη και δεν μπορεί να τον απολαύσει όπως θα ήθελε, ξεσήκωσε αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, οι θαυμαστές του Γιάννη Πάριου άρχισαν να σχολιάζουν αρνητικά τον Χάρη Βαρθακούρη γεγονός που εξόργισε τον τραγουδιστή. (δες εδώ ολόκληρη τη δήλωση του Χάρη Βαρθακούρη)

Με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε από τους θαυμαστές του πατέρα του, Χάρης Βαρθακούρης απάντησε με ένα μακροσκελές κείμενο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook δηλώνοντας φανερά την ενόχλησή του.

Δες παρακάτω τι έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης

Παιδιά με συγχωρείτε, αλλά υπάρχει κόσμος που είναι πανηλίθιος και δεν αντέχω να το αγνοήσω αυτό τώρα.
Είπα σήμερα στην εκπομπή, με αφορμή κάτι που είπε ο Κωστας Αρζόγλου για το γιο του, ότι δεν πάει να τον δει στο θέατρο, ότι τον καταλαβαίνω….

Εξήγησα πως ούτε κι εγώ πάω να ακούσω τον πατέρα μου γιατί στέκομαι μόνο στα λάθη. Τι εννοώ με αυτό;
Μπορεί να γίνει ένα λάθος στην ορχήστρα, μπορεί να του ξεφύγει μια κατάληξη, οτιδήποτε. Κι αυτό με εμποδίζει να τον απολαύσω ή να διασκεδάσω. Έχω την έγνοια του δηλαδή!! Τον νοιάζομαι πιο πολύ από όλους εκεί μέσα!!!!! Και ακούω λάθη ΑΝ κι ΕΦΟΣΟΝ γίνουν!

Είπα κατά τον ίδιο τρόπο ότι δεν με βλέπω ούτε στην τηλεόραση (ούτε ακούω τα τραγούδια μου)… ΔΙΟΤΙ, ΠΑΛΙ, ΕΝΤΟΠΙΖΩ ΛΑΘΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ή ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ.
Και σε ένα γκρουπ «θαυμαστών» του πατέρα μου σπεύδουν να με ξεφτιλίσουν!!
Εμένα που αφενός είμαι αίμα του και που δεν έχει υπάρξει φορά που δεν έχω πει παντού ότι ο πατέρας μου ΓΙΑ ΜΕΝΑ είναι ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής στην ιστορία!!

Δηλαδή με δυσκολία κρατιέμαι να μην αναφέρω τη λέξη «μνημόνια»!!! Πρέπει να είσαι το λιγότερo βλάκας και «περιορισμένης ευθύνης» για να πιστέψεις ότι εγώ είπα πως «δεν πάω να ακούσω τον πατέρα μου επειδή ακούω μόνο λάθη». Αυτό τον τίτλο έβαλαν!!!! Δηλαδή τι;;
ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΜΕΝΑ;;
ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΚΑΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ!”

Read More

And More