Ξέσπασε ο Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η ανθρωποφαγία στην Ελλάδα είναι τεράστια»

Για τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν μετά την ανάρτησή του μέσω τις οποίες ζητούσε ηθοποιούς για να εργαστούν εθελοντικά σε ένα νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει μίλησε ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” προκειμένου να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και να εκφράσει τα δικά του συναισθήματα.

«Υπάρχει τρομερή παραπληροφόρηση. Ας ξεκινήσουμε από το ότι το πρότζεκτ δεν είναι ταινία. Δεν ανέφερε πουθενά στην ανάρτησή μου τη λέξη “εργασία”. Επίσης δεν είναι γύρισμα 10 το πρωί με 6 το απόγευμα. Δεν έκανα την ανάρτηση αυτή για να εκμεταλλευτώ κανέναν» ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος και συνέχισε, 

«Δουλεύω για ένα πρότζεκτ που δεν έχει χρηματοδοτηθεί ακόμα… Η ανάρτηση δε γράφει την ανάρτηση εργασία, γράφει βοήθεια… Έχουν μπει όλοι από όλους τους κλάδους και σχολιάζουν. Αν ένας δικηγόρος κάνει μια ανάρτηση που αφορά τους δικηγόρους με τους δικούς τους όρους, δεν έχω καμία δουλειά εγώ να πεταχτώ… Η σαρκοφαγία στην Ελλάδα των Media είναι τεράστια. Κάποιοι προσπάθησαν να πιαστούν από κάπου για να πουν ότι εγώ προσπαθώ να εκμεταλλευτώ κόσμο και να προσφέρω τζάμπα δουλειά…

Έχω ακούσει άπειρα σχόλια μίσους αλλά και αγάπης. Δεν είναι τυχαίο που μας έστειλαν πάνω από 100 βιογραφικά… Είμαι ο πρώτος που έλεγα ότι δεν πρέπει κανένας να δουλεύει τζάμπα και αυτό θα πρέπει να αλλάξει… Ότι θα πρέπει να γίνουν τα πράγματα όπως είναι στην Αμερική».

Σε άλλο σημείο ο Χρήστος Βασιλόπουλος τόνισε πως θα έπρεπε οι ηθοποιοί να πληρώνονται και για τις πρόβες τους ωστόσο ανέφερε πως όλοι οι Έλληνες ηθοποιοί έχουν κάνει ταινίες μικρού μήκους χωρίς να έχουν πληρωθεί. 

Read More

And More