Ξέχνα την προκλητική Rihanna που ήξερες! Φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα κι έγινε παράνυφος!

Μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις προκλητικές έως και ημίγυμνες, αλλά αυτή τη φορά η Rihanna άφησε στην άκρη την εικόνα του “κακού κοριτσιού” και φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα σε απαλό μοβ χρώμα προκειμένου να παραστεί ως παράνυφος στον παραμυθένιο γάμο της βοηθού της Jennifer Morales που πραγματοποιήθηκε χθες στην Χαβάη.

Η Rihanna έχει ταξιδέψει μαζί με φίλους και τους νεόνυμφους πια Jennifer Morales και Aaron Davis, εδώ και μέρες στη Χαβάη, από όπου μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα ενώ απολάμβανε τον ήλιο και την θάλασσα φορώντας το μαγιό της. Μια ημέρα πριν από τον γάμο το γιόρτασε παρέα με την νύφη και μία ακόμα παράνυφο. Η Rihanna δημοσίευσε φωτογραφίες τόσο από την παραμονή του γάμου όσο και από την ημέρα της τελετής μέσω Instagram.


H τραγουδίστρια πάντως έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση στον γάμο της καλής φίλης και συνεργάτη της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Το girly φόρεμα της, τα πιασμένα της μαλλιά και το μοβ κραγιόν της που συμπλήρωνε το look της έδειχνε την Rihanna πολύ διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει και μάλλον ακόμα πιο εντυπωσιακή από τις συνήθεις εμφανίσεις της.

Read More

And More