Ξεχωριστό πάρτι με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Σπαλιάρα και την Σάρα Εσκενάζυ! [pics]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ ήταν χωρίς αμφιβολία οι πιο αγαπημένοι «Μαχητές» του τηλεοπτικού κοινού. Το γνωστό μοντέλο αλλά και η γλυκιά ηθοποιός έκαναν μεγάλη αίσθηση μέσα στο Survivor, κυρίως λόγω του χαρακτήρα τους και της σεμνής προσωπικότητάς τους. Τόσο ο Γιάννης όσο και η Σάρα δεν έπαιρναν ποτέ μέρος σε ίντριγκες και είχαν καλές σχέσεις με όλους τους συμπαίκτες τους.

Βγαίνοντας από το reality επιβίωσης, οι πρώην «Μαχητές» συνέχιζαν να κάνουν παρέα, ενώ πριν μερικές μέρες συνεργάστηκαν και επαγγελματικά! Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα Εσκενάζυ είναι τα νέα πρόσωπα για την καμπάνια γνωστής εταιρείας υποδημάτων.

Πριν μερικές ημέρες, μάλιστα, η γνωστή εταιρία υποδημάτων έκλεισε 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά και το γιόρτασε με ένα υπέροχο πάρτι, στο κέντρο της Αθηνάς. Φυσικά, το παρών έδωσαν και οι δύο ambassadors – Γιάννης Σπαλιάρας και Σάρα Εσκενάζυ – οι οποίοι παράλληλα μας παρουσίασαν τη φετινή καλοκαιρινή collection. Στο ξεχωριστό πάρτι βρέθηκαν και οι πρώην συμπαίκτες τους από το Survivor, με σκοπό να τους στηρίξουν.

Ανάμεσα στους “Survivors” που έδωσαν το παρών ήταν η Σόφη Πασχάλη, η Ειρήνη Κολιδά, η Ειρήνη και η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και ο Μπο.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Γιάννης Σπαλιάρας

Σόφη Πασχάλη

Σάρα Εσκενάζυ – Σόφη Πασχάλη

Σάρα Εσκενάζυ – Σόφη Πασχάλη – Γιάννης Σπαλιάρας

Ιρένε Τροστ – Γιάννης Σπαλιάρας – Σάρα Εσκενάζυ – Ειρήνη Κολιδά

Πάνος Περιμένης – Σάρα Εσκενάζυ – Σόφη Πασχάλη – Νίκος Περιμένης – Γιάννης Σπαλιάρας

Σάρα Εσκενάζυ – Ειρήνη Κολιδά

Bo – Σάρα Εσκενάζυ

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Bo – Γιάννης Σπαλιάρας – Ειρήνη Αϊνατζόγλου – Σάρα Εσκενάζυ – Ελισάβετ Αϊνατζόγλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More