Kylie Jenner: Το χλιδάτο party υπεραπαραγωγή για την κόρη της! Κατασκεύσασε για χάρη της ολόκληρο λούνα – παρκ! [pics]

Ένα φαντασγμαγορικό party διοργάνωσε η Kylie Jenner για τα πρώτα γενέθλια της κόρης της, Stormi. Η διάσημη τηλεπερσόνα κάλεσε φίλους και συγγενείς για να ευχηθούν στην μικρή και να σβήσουν μαζί τα κεράκια της τούρτας της. Βέβαια αυτό δεν ήταν ένα συνηθισμένο event, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα μόνο τα δώρα που πήραν οι καλεσμένοι, από την οικοδέσποινα Kylie κόστιζαν 100.000 ευρώ!

Εκατοντάδες πολύχρωμα μπαλόνια, τεράστιοι αρκούδοι, δεκάδες ηθοποιοί που είχαν μεταμφιεστεί σε αγαπημένους παιδικούς ήρωες, γλυκά με το πρόσωπο της Stormi, καλαμάκια αναψυκτικών που έγραφαν το όνομα της, κούνιες, καρουζέλ και μια τεράσταστια φουσκωτή είσοδος (με το πρόσωπο  της Stormi)  απογείωσαν το party, το οποίο έγινε σε ένα τεράστιο λούνα παρκ που έγινε μόνο για μάτι της κόρης της Kylie!

H Stormi ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με το party που διοργάνωσε η μαμά της και εντυπωσιάστηκε με τα εκπληκτικά δώρα που της έκαναν. Ένα από αυτά ήταν και μία τσάντα Chanel που της την έκανε δώρο ο καλός φίλος του μπαμπά της, Dj Khaled.

Read More

And More