Κυνηγός ισχυρίζεται ότι έπεσε πάνω σε φάντασμα. Ιδού και η… απόδειξη

Κυνηγός από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ισχυρίζεται πως κατέγραψε με την κάμερά του ένα τρομακτικό πλάσμα, που δεν μπορεί παρά να είναι ένα είδος φαντάσματος. Σύμφωνα με την μαρτυρία του, ενώ βρισκόταν στο δάσος βράδυ εμφανίστηκε από το πουθενά μια εκτυφλωτική λάμψη. Το τρομακτικό πλάσμα έριξε μια ματιά, με τα διαπεραστικά φωτεινά μάτια του, απευθείας προς τον φακό της κάμερας για να χαθεί και πάλι στο σκοτάδι.

Ο κυνηγός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε πως από την τρομάτα του, έσπασε την κάμερα και μπόρεσε να διασώσει την εικόνα που βλέπεις παρακάτω από την στραπατσαρισμένη κάρτα μνήμης της συσκευής.

Οι πιο καχύποπτοι βέβαια μιλούν για ένα ακόμη σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα πολλοί έκαναν λόγο για την προφανή ομοιώτητα του “φαντάσματος με την φιγούρα του διάσημου ήρωα Spiderman. Έτσι, όπως ισχυρίζονται η εταιρεία παραγωγής της νέας, τέταρτης κατά σειράς ταινίας με τον super ήρωα, θα μπορούσε να σκαρφιστεί ακόμη και αυτή την απίθανη ιστορία για να προλογίσει τον ερχομό της ταινίας στην μεγάλη οθόνη. Ο κυνηγός παρόλα αυτά επιμένει πως το περιστατικό είναι πραγματικό.

Εσύ τι λές; Η αλήθεια είναι εκεί έξω! Αλλά ποια είναι η αλήθεια;

Read More

And More