Μαρέβα Μητσοτάκη: Εκθαμβωτική στο πλευρό του συζύγου της στη συνάντηση με το ζεύγος Τραμπ

Στη Νέα Υόρκη βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Οι δυο τους ταξίδεψαν στην Αμερική, προκειμένου να δώσουν το παρών στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ. Στο πλαίσιο της δεξίωσης που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, τιμώντας τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που μετέβησαν στην αμερικανική μητρόπολη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, τόσο εκείνος όσο και η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μελάνια Τράμπ, συναντήθηκαν με τους Κυριάκο και Μαρέβα Μητσοτάκη.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας μας, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με το ζεύγος Τραμπ: «Από τη χθεσινή δεξίωση που παρέθεσε ο Πρόεδρος Τραμπ στα μέλη των Αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 74η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Γι’ αυτή την ιδιαίτερη περίσταση και οι δύο κυρίες επέλεξαν μαύρο ένδυμα και πόζαραν χαμογελαστές δίπλα στους αγαπημένους τους. Από τη μία, η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο μάξι φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες, ενώ από την άλλη η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μία μαύρη ολόσωμη φόρμα. Και οι δύο ωστόσο ήταν ιδιαίτερα κομψές!

Το ζεύγος Μητσοτάκη μαζί με το ζεύγος Τραμπ!

Read More

And More