Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη: Η συνάντηση με τον Tom Hanks και την Rita Wilson και το μήνυμα του πρωθυπουργού

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες ο Tom Hanks και η σύζυγός του Rita Wilson και αυτές τις μέρες είχαν μια ξεχωριστή συνάντηση με το πρωθυπουργικό ζευγάρι. Ο Χολιγουντιανός σταρ που πήρε υπηκοότητα Έλληνα πολίτη, είναι φανατικός θαυμαστής καθετί ελληνικού και διαθέτει ένα πανέμορφο σπίτι με την οικογένειά του στην Αντίπαρο, όπου περνά τα περισσότερα καλοκαίρια του.

Ο Tom Hanks και η σύζυγός του μάλιστα πέρασαν τους προηγούμενους μήνες μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν νόσησαν από τον κορονοϊό. Το ζευγάρι παρέμεινε σε καραντίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ευτυχώς ξεπέρασε τον κίνδυνο. Η αγωνία που πέρασαν όμως, λόγω Covid -19 ήταν μεγάλη, η περιπέτεια τους τους έκανε πιο δυνατούς και τώρα οι δυο τους ήρθαν στη χώρα μας για λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Στο πλαίσιο των διακοπών τους μάλιστα συναντήθηκαν με το πρωθυπουργικό ζευγάρι και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Κρατώντας τα διαβατήριά τους (με την ελληνική πια υπηκοότητα) ο Χολιγουντιανός σταρ και η ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί με τον πρωθυπουργό και την σύζυγό του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάλιστα ανέβασε τη φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram συνοδεύοντάς την από την εξής λεζάντα: «Η Rita Wilson και ο Tom Hanks είναι πια περήφανοι Έλληνες πολίτες».

 

Read More

And More