Κυριάκος Μητσοτάκης – Εκλογές 2023: Οι στιγμές που μαθαίνει τα αποτελέσματα – Το βίντεο στο Tik Tok

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε στον πρώτο γύρο των εκλογών την Κυριακή 21 Μαΐου το απίστευτο. Η Νέα Δημοκρατία νίκησε συντριπτικά, αφήνοντας δεύτερο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με τη μεγάλη διαφορά 20 μονάδων.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα μέσα κοινωνική δικτύωσης και κυρίως στο TikTok, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να επικοινωνήσει και να έρθει κοντά με τους νέους.

Λίγα 24ωρα μετά την μεγάλη νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας το πρώτο του βίντεο μετά τις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου. Σε αυτό μας έδειξε την αντίδρασή του στο άκουσμα του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσοι τον στήριξαν με την ψήφο τους, ενώ παράλληλα ζήτησε να τον στηρίξουν ξανά και στις δεύτερες εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 25 Ιουνίου.

 «Ήθελα να σας δείξω κάποιες σκηνές backstage από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε οι στιγμές ήταν πολύ έντονες. Πρώτα και πάνω από όλα θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε ότι θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να ξανακερδίσω μια δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ στα ερωτήματά σας καθώς πια το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά».

Όπως θα δεις στο βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί μέσα από ένα λάπτοπ τα αποτελέσματα και αντιδράει με ενθουσιασμό στη νίκη, πιάνοντας το κεφάλι του και κοιτώντας τους συνεργάτες του. Αμέσως μετά τον βλέπουμε να αγκαλιάζει τα αγαπημένα του πρόσωπα που βρίσκονταν στο πλευρό του, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά του!

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Read More

And More