Κυριάκος Μητσοτάκης για υπόθεση Γεωργούλη: «Κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα, Τετάρτη 19/4 παρουσίασε στην Κέρκυρα το αναπτυξιακό σχέδιο για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030.

Ο πρωθυπουργός τόνισε πως υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση για την υλοποίηση τέτοιων αναπτυξιακών πολιτικών.

Με αφορμή την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «Ίσως τώρα κάποιοι συνειδητοποιούν πόσο βαθύς και σκοτεινός ήταν ο λάκκος τον οποίο έσκαβαν για άλλους».

«Η νησιωτική πολιτική ήταν εξ αρχής στο επίκεντρο των κυβερνητικών μας προτεραιοτήτων. Αν πετύχαμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από εδώ και στο εξής», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε και για τα τρία νέα αεροδρόμια στην Κέρκυρα, την Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι δεν πρέπει να αρκεστούμε στα εντυπωσιακά αποτελέσματα του τουρισμού και δεν επενδύσουμε στην προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και ενός ζωντανού μνημείου όπως είναι η παλιά πόλη της Κέρκυρας.

«Τα έσοδα από τον τουρισμό μας επιτρέπουν να χρηματοδοτούμε μια σειρά από πολιτικές όπως για παράδειγμα στην Παιδεία.

Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πως θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Πηγή: newsit.gr

Read More

And More