Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φωτογραφία με τις κόρες του στον Λευκό Οίκο και τη χειραψία στον Τζο Μπάϊντεν

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν σε μία σημαντική επίσκεψη σε μία κρίσιμη χρονική στιγμή. Τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα όσα θα πει ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Αμερικανό πρόεδρο, ωστόσο τις εντυπώσεις κέρδισαν τόσο η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, όσο και οι δύο κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού, Σοφία και Δάφνη.

Η Τζιλ Μπάιντεν υποδέχτηκε με χαμόγελο τη σύζυγο και τις δύο κόρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις οποίες μίλησε με τα θερμότερα λόγια.

Στην δεξίωση μάλιστα που παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος με αφορμή την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, η Τζιλ Μπάιντεν πήρε για λίγο τον λόγο και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τις δύο κόρες τους, οι οποίες βρίσκονταν εκεί.

«Είναι τιμή μου που υποδέχομαι τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα, τις κόρες του Σοφία, τη Δάφνη. Ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε τις φιλικές μας σχέσεις», είπε – μεταξύ άλλων – η Τζιλ Μπάιντεν. Μάλιστα, σε εκείνο το σημείο η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κάλεσε τις δύο κόρες του Έλληνα πρωθυπουργού να σηκωθούν για να τις δουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Πριν την επίσημη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τζο Μπάιντεν, οι Τζιλ Μπάιντεν, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, Σοφία και Δάφνη Μητσοτάκη, είχαν για λίγο τον χρόνο να συζητήσουν στον Λευκό Οίκο. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο, μεταξύ των οποίων και την παρακάτω φωτογραφία.

Read More

And More