Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ναταλία Γερμανού: Τα σχόλια στο Twitter, ο τρόπος που χαλαρώνει και η… μουσική παραγγελία του γιου του

Η σημερινή συνέντευξε του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε γίνεται” εκτός από τοποθετήσεις για σοβαρά θέματα όπως αυτό της εξάλειψης της έμφυλης βίας και την “Κιβωτό του κόσμου”, είχε και μια πιο… χαλαρή νότα.

Μέσα σε όλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την οικογένειά του αποκαλύπτοντας τους λόγους που μπορεί να προκαλέσουν έναν καβγά με τα παιδιά του,και για το τι κάνει για να χαλαρώσει.

«Τσακώνομαι για θέματα που τσακώνονται όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους. Η Μαρέβα έχει μια ανησυχία όταν παίρνει τα παιδιά και δεν τα βρίσκει» είπε χαμογελαστός ο πρωθυπουργός.

Σε εκείνο το σημείο η Ναταλία Γερμανού έπαιξε μια μουσική «παραγγελιά» από το γιο του. Η μουσική αυτή ήταν από το Star Wars, από την πρώτη ταινία, και έπαιζε στο μπαρ στο οποίο ο Luke Skywalker γνώρισε τον Han Solo.

Ο Πρωθυπουργός γέλασε και κατάλαβε το αστείο, μιας και όπως είπε αυτή τη μουσική έχει ως ringtone στο κινητό του. Τη μουσική αυτή όπως είπε την άκουγε μαζί με τα παιδιά του.

Νωρίτερα είχε αναφερθεί στο τι κάνει όταν θέλει να αποφορτιστεί βλέπει netflix, τηλεόραση και διαβάζει βιβλία. Η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε εάν βλέπει Σασμό, μιας και είναι από την Κρήτη, και απάντησε πως έχει δει επεισόδια και τη θεωρεί ενδιαφέρουσα σειρά.

Κλείνοντας τη συνέντευξη η Ναταλί Γερμανού έκανε δώρο στον πρωθυπουργό μια κούπα, με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι συλλέκτης.
Του έκανε δώρο και ένα παιχνίδι σε σχήμα φωτογραφικής μηχανής για τον σκύλο, τον Πίνατ. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως ο Πίνατ έχει συνηθίσει να φλας της δημοσιότητας ενώ εκτίμησε πως το παιχνίδι… δε θα αντέξει και πολύ.

Read More

And More