Κυριάκος Μητσοτάκης: Το απολαυστικό βίντεο για το «Μένουμε σπίτι» με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το απόγευμα της Τρίτης, έστειλε ακόμη μήνυμα στα πλαίσια του “Μένουμε σπίτι” και είναι πιο απολαυστικό από ποτέ! Ο Έλληνας πρωθυπουργός ανήρτησε στα social media ένα βίντεο με το τραγούδι “Θα κάτσω σπίτι”, του αξέχαστου Λουκιανού Κηλαηδόνη, στο οποίο συμμετέχει το μισό ελληνικό πεντάγραμμο!

Μια σειρά Ελλήνων και Ελληνίδων καλλιτεχνών εμφανίζονται στο βίντεο και τραγουδούν στίχο – στίχο το τραγούδι, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό! Ανάμεσα στους αγαπημένους μας καλλιτέχνες βλέπουμε τους Βιολέτα Ίκαρη, Τζώρτζια Κεφαλά, Μαρία Κηλαηδόνη, Χρήστος Μάστορας, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μπάσης, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Πορτοκάλογλου και Μαρία Ρίζου.

“Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι”, αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δες το βίντεο:

https://www.instagram.com/p/B-IJUXrDruF/?fbclid=IwAR1OIF0bhDEiZbUVUnYLm4tmMb9Ku8k4i7U-gxTmovA16mzIIMbZcK3NIZ8

Οι φωνές τους ενώθηκαν, τραβήχτηκαν #menoumespiti videos και όλα μαζί, δημιούργησαν το single «Θα Κάτσω Σπίτι, 2020», που κυκλοφορεί, μετά από πρωτοβουλία της Walnut Entertainment Greece και την ευγενική συναίνεση της οικογένειας Κηλαηδόνη. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία του Λουκιανού Κηλαηδόνη στο Official Video Clip, είναι μια ευγενική παραχώρηση της οικογένειας Κηλαηδόνη, από προσωπικό αρχείο.

Read More

And More