Λ. Γιαγκούση: Η σέξι φωτογράφιση και όσα λέει στο TLIFE για το comeback, την οικογένεια που έχει φτιάξει και την κρίση!

Το πρώτο πράγμα που θέλαμε να μάθουμε όταν ακούσαμε το νέο τραγούδι της Λίτσας Γιαγκούση ήταν που έχει χαθεί όλο αυτό το διάστημα! Η απάντηση βέβαια που μας έδωσε η τραγουδίστρια είναι ότι ήταν πάντα εδώ… Η μεγάλη αποχή της από την δισκογραφία ήταν κάτι που συνήθιζε να κάνει και στον παρελθόν ωστόσο ποτέ δεν σταμάτησε να ασχολείται με την μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτή τη φορά όμως κάνει δυναμικό comeback στην δισκογραφία με ένα τραγούδι που πιστεύει πολύ και μία φωτογράφιση πολύ σέξι! Η Λίτσα μίλησε στο TLIFE για την «επιστροφή», την οικογένεια που έχει δημιουργήσει αλλά και την κρίση στη ζωή της.

Το πρώτο πράγμα που θέλω να ρωτήσω, όπως φαντάζομαι και ο περισσότερος κόσμος είναι το «πού χάθηκες;»
Γενικά, ήμουν πάντα λιγάκι και μπροστά και πίσω. Έκανα μεγάλα διαλλείματα, αν θέλεις. Δεν διαδεχόταν δηλαδή ο ένας δίσκος τον άλλον. Δεν είχα αποχή το πολύ ένα χρόνο και μετά έβγαζα τον επόμενο. Και στο παρελθόν έχω κάνει και τρία χρόνια να κάνω κάποιο δίσκο.

Αυτή τη φορά ήταν απλά πιο μεγάλη η αποχή;
Ήθελα να κάνω κάτι που να με εκφράζει απόλυτα και να μου αρέσει πολύ με το πρώτο άκουσμα. Έψαχνα ένα κομμάτι να μου αρέσει και να θέλω να το τραγουδήσω

Δηλαδή όλο αυτό το διάστημα δεν είχατε σταματήσει το τραγούδι;
Όχι. Υπάρχει και μια άλλη ενασχόληση με έναν χώρο που έχω στον Πειραιά, ένα κρητικό εστιατόριο, δουλεύω όμως κανονικά. Απλά έχουν αλλάξει και τα πράγματα.

Έχοντας και την άλλη εναλλακτική, πέρασε από το μυαλό σου να αφήσεις το τραγούδι;
Δεν έχω κανένα λόγο να αφήσω το τραγούδι. Το αγαπάω πάρα πολύ. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου τραγουδάω. Δεν έχω λόγο να το αφήσω , απλά δεν έχω και τον πανικό να είμαι μέσα στα πράγματα συνέχεια. Γενικά δεν τον είχα ποτέ αυτόν τον πανικό. Συν ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και είναι γενικότερα πιο δύσκολα.

Κάνεις λοιπόν μια δυναμική επιστροφή με ένα νέο τραγούδι.
Δεν το βλέπω επιστροφή εγώ. Δεν βλέπω ότι έχω φύγει και κάνω κάποια επιστροφή. Έτυχε απλά αυτή την περίοδο να βρω κάποιο κομμάτι να μου αρέσει, το τραγούδησα, το ανεβάσαμε στο YouTube και έγινε και το video clip. Έχει παίξει και στα ραδιόφωνα και εύχομαι να αρέσει στον κόσμο

Είναι ένα τραγούδι σε μουσική του Κώστα Λογοθετίδη και στίχους του Κώστα Στάθη. Είναι κάτι διαφορετικό. Θεώρησα αυτή την εποχή «έπρεπε», μου αρέσει πολύ, να τραγουδάω τέτοιου είδους τραγούδια και όχι μόνο βεβαία. Ήθελα να το πω και το είπα. Αυτό που σου είπα και πριν, δεν το βλέπω επιστροφή εγώ γιατί γενικά όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει μεγάλες αποχές.

Το «Θεός που με ξέχασε» είναι προπομπός ενός δίσκου;
Βλέπουμε, δεν ξέρω ακόμα για δίσκο. Σίγουρα θα ακολουθήσει κι άλλο τραγούδι σε δυο μήνες περίπου. Είμαι σε διαδικασία που ακούω τραγούδια και δοκιμάζουμε πράγματα με τους συνεργάτες μου.

Στο video clip σε βλέπουμε πολύ σέξι. Τι εντυπώσεις έχει αφήσει στο κοινό;
Έχουμε κάνει τέσσερα διαφορετικά concept. Απ’ ότι μαθαίνω είναι καλά τα σχόλια. Αρέσει γενικά το clip.

Νιώθεις σιγουριά για αυτή τη δουλεία;
Μιλάμε για ένα τραγούδι μόνο. Ναι, μου αρέσει πάρα πολύ. Το θεωρώ ένα πάρα πολύ καλό τραγούδι και θεωρώ ότι μου πηγαίνει. Δεν ξέρω, γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα και ποσό μάλλον στις μέρες που διανύουμε.

Σε έχει επηρεάσει η κρίση;
Εσύ τι λες; Από άλλο πλανήτη είμαι εγώ; Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει επηρεαστεί, ακόμα και οι πάρα πολύ πλούσιοι άνθρωποι έχουν κρίση. Από τα 10 ταξίδια το μηνά μπορεί να κάνουν δυο και αυτό είναι κρίση γι’ αυτούς. Όλος ο κόσμος περνάει κρίση. Αυτά είναι σχετικά. Κάποιος που έχει ζήσει μέσα στη χλιδή και του παίρνει ένα πολύ μεγάλο μέρος της μπορεί να είναι και δυστυχισμένος αυτή τη στιγμή

O χώρος σου έδινε πολλά χρήματα κάποτε. Εσύ έκανες σπατάλες;
Μην φανταστείς ότι εγώ έπαιρνα ποτέ τα μεροκάματα αυτά που ακούγονται τα υπέρογκα. Βεβαίως έχω πάρει πάρα πολύ καλά χρήματα από την δουλεία μου, δεν το συζητώ. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα το αντίθετο. Έμενα γενικά με λένε σπάταλη, είμαι δεν λέω όχι αλλά μου αρέσει πιο πολύ ο χαρακτηρισμός γενναιόδωρη. Γενικά τα έχω χρησιμοποιήσει για καλό, όχι μόνο δικό μου αλλά γενικότερα και όχι δεν έχω κάνει σπατάλες σε ακραία πράγματα.

Θα σε δούμε σε κάποια πίστα;

Γίνονται κάποιες συζητήσεις γενικότερα. Ίσως.

Σου έχει λείψει το lιve;

Μα κάνω live εμφανίσεις. Αν δεν είναι στην Αθήνα συνέχεια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τραγουδάω. Δεν είναι Ελλάδα μόνο η Αθήνα. Έχω τραγουδήσει όλα αυτά τα χρόνια πολύ στην περιφέρεια, έχω κάνει πάρα πολλές εμφανίσεις.

Υπάρχει κάποια συνεργασία που να θυμάσαι πιο έντονα;

Έχω περάσει πολύ ωραία με τον Νότη Σφακιανακη, έχουμε πολύ καλή χημεία στη δουλεία. Με τον Πασχάλη Τερζή είχαμε περάσει πολύ ωραία, με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Γενικά έχω περάσει καλά στις συνεργασίες μου εκτός από κάνα δυο, μπορεί και μια να είναι.

Κάποιον με τον οποίο να έχεις απωθημένο να δουλέψεις;
Απωθημένα δεν έχω, επιθυμία ναι. Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τον Νικό Κουρκούλη που μου αρέσει πολύ σαν τραγουδιστής και τον συμπαθώ πολύ σαν άνθρωπο. Απωθημένο αν μπορούσα να έχω, είναι άπιαστο όνειρο βέβαια, αλλά από τα όνειρά μου είναι να βρεθώ στην ίδια σκηνή με την Χαρούλα Αλεξίου , Θα ήταν τιμή μου να της κάνω και φωνητικά,

Στη Eurovision θα πήγαινες;

Μπα όχι. Μου άρεσε να την παρακολουθώ, όχι όμως φανατικά, αλλά δεν έχω το σκεφτεί ποτέ να πάω. Δεν είναι και το είδος του τραγουδιού που τραγουδάω εγώ κατάλληλο για τέτοιο διαγωνισμό.

Στο Dancing θα μπορούσαμε να σε δούμε;

Δεν ξέρω, δεν νομίζω. Δεν ξέρω αν έχω την πειθαρχεία. Ίσως παλαιοτέρα να το έκανα. Τώρα δεν νομίζω να μου αρέσει και τόσο η ιδέα. Θέλει πολύ πειθαρχία, πολύ πρόβα και όλα τα θέλει, πολύ. Δεν είναι και το αντικείμενό μου και θα ζοριζόμουν και δεν νομίζω ότι μου αρέσει να ζορίζομαι πια πολύ.

Μα και να για να διατηρείς την σιλουέτα σου δεν χρειάζεσαι πειθαρχία;
Γενικά είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Ούτε εκεί είμαι πολύ πειθαρχημένη. Μόνο αν πάρω κάποια κιλάκια, εκεί το τιθασεύω. Χάνω εύκολα όμως όσο εύκολα τα παίρνω.

Δεν κάνεις γυμναστική και διατροφή;
Μένω στα Βίλια, μέσα στη φύση και πηγαίνω για περπάτημα. Πηγαίνω στο βουνό και κάνω γυμναστική μέσα στη φύση. Γυμνάζεται και το μυαλό. Άλλο τώρα να είσαι στη φύση κι άλλο μέσα σε ένα γυμναστήριο να κάνεις διάδρομο. Αλλά υπάρχει και ο διάδρομος στο σπίτι για τις πολύ κρύες ημέρες. Μου αρέσει να κάνω και διάδρομο και μου αρέσει και το περπάτημα έξω.

Σχέδια για οικογένεια κάνεις;

Μα έχω οικογένεια, παιδιά δεν έχω. Είμαι πολλά χρόνια με ένα άνθρωπο και είμαστε οικογένεια. Έχω και 5 κατοικίδια μέσα στο σπίτι, τρία σκυλάκια και δυο γατάκια και είμαστε μία επταμελής οικογένεια!

Το παιδάκι δεν το έχεις στο μυαλό σου;

Αν έρθει είναι καλοδεχούμενο.

Read More

And More