Λ. Γιώρκας δηλώνει στο TLIFE: “Ήρθε η δικαίωση για την ελληνική συμμετοχή!”

Συγκινημένος και χαρούμενος από την πρόκριση της Ελλάδας και του “Watch my dance” ήταν ο Λούκας Γιώρκας χθες το βράδυ. Η ελληνική αποστολή κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision και να αποθεωθεί από το κοινό στη χθεσινή της εμφάνιση.

“Τελικά ήρθε η δικαίωση. Χαρήκαμε πολύ που περάσαμε στον τελικό. Μπορεί να μην υπήρχαν χρήματα, αλλά τα υλικά αγαθά δεν αντικαθιστούν με τίποτα τα πνευματικά αγαθά, την ενέργεια που είχαμε και την προσπάθειά μας. Το ότι περάσαμε ήταν μια δικαίωση για εμάς”, είπε στο TLIFE ο Λούκας Γιώρκας.
Τόσο ο ίδιος όσο και ο Stereo Mike ήταν πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι που τα κατάφεραν και εξασφάλισσαν για τη χώρα μας μια θέση στον τελικό. Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δυο τους δεν είχαν άγχος, όταν ανέβηκαν στη σκηνή, καθώς ο ενθουσιασμός του κόσμου και το θερμό χειροκρότημα τους ενθάρρυναν. Μάλιστα, λίγο πριν ανέβουν στο stage ο Λούκας γύρισε και είπε: “Ό,τι είναι να γίνει ας γίνει. Είχαμε καλή εμφάνιση!”.
Ωστόσο, η αγωνία δεν κράτησε για πολύ αφού το όνομα της Ελλάδας ανακοινώθηκε πολύ γρήγορα, γεμίζοντας χαρά τους Έλληνες. Οι γονείς του Stereo Mike ήταν μαζί τους, ενώ το πρώτο τηλέφωνο που δέχτηκε ο Λούκας ήταν από τους δικούς τους γονείς του που βρίσκονται στην Κύπρο.
Μετά την ανακοίνωση τον αποτελεσμάτων η ελληνική αποστολή βρέθηκε στην κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα εμφανιστούν στον τελικό. Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 9η θέση. Όταν ο Λούκας άνοιξε το χαρτι με τον αριθμό το γύρισε και ανάποδα και είπε με μια δόση χιούμορ: “Είναι 6 ή 9. Θα ήθελα να είναι το 9 πάντως”.
Λίγο μετά τα ξημερώματα, όλοι μαζί γύρισαν στο ξενοδοχείο και συζήτησαν όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό.
Όσο για το σημερινό πρόγραμμα των Ελλήνων, ο Λούκας και o Stereo Mike θα συναντηθούν το μεσημέρι με τον Έλληνα πρέσβη στη Γερμανία, ο οποίος θα παραθέσει μια μικρή δεξίωση προς τιμήν τους.

Read More

And More