Λ. Μαρκοπούλου – Γ. Δράγνης: Παντρεύονται λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν η εγγονή του Ηλία Λαλαούνη, Λάουρα Μαρκοπούλου και ο εφοπλιστής Γιάννης Δραγνής, αφού πριν από δύο μήνες έμαθαν ότι πρόκειται να γίνουν γονείς.

“Η Λάουρα είναι ολίγων μηνών. Ακόμη δεν φαίνεται τίποτα, αφού η ίδια είναι εξαιρετικά καλλίγραμμη και η κοιλίτσα της δεν έχει φουσκώνει” δηλώνουν οι φίλοι της. Και συνεχίζουν. “ Ωστόσο, ο πρώτος καιρός δεν είναι εύκολος αφού υπάρχουν τα γνωστά συμπτώματα που κάποιες μέρες την ταλαιπωρούν, επιβάλλοντας της να μείνει στο σπίτι. Το ζευγάρι μένει μαζί εδώ και πολύ καιρό στη βίλα του εφοπλιστή στην Βουλιαγμένη, αφού είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό πως ό ένας είχε βρει στον άλλον το άλλο του μισό.”

Ο γάμος τους έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” για τον Ιανουάριο. Λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης, έχουν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο για τις 17 ή 25 Ιανουαρίου. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Παναγιάς της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, μια εκκλησία που έφτιαξε πριν από δυο χρόνια η οικογένεια Μαρτίνου, προσφέροντας τη στους κατοίκους της περιοχής.

Η γαμήλια δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στην μυθική έπαυλη του Πάρη Δραγμή στη Βουλιαγμένη που θέλει να διοργανώσει ένα event για το γιο του που θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Οι οικοδεσπότες σκέφτονται να κλείσουν με μια ειδική κατασκευή μεγάλο κομμάτι του κήπου προκειμένου να καθίσουν άνετα τα περίπου 500ατόμα που θα είναι καλεσμένα. Όλα τα μεγάλα επιχειρηματικά και εφοπλιστικά τζάκια θα εκπροσωπηθούν από μεγαλύτερα ή μικρότερα μέλη τους.

Φήμες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος λόγω της φιλίας του με την εφοπλιστική οικογένεια θα τελέσει το μυστήριο.

Read More

And More