Lady Gaga: Ξεκαθάρισε τι τρέχει ανάμεσα σε αυτήν και τον Bradley Cooper! Video

Η Lady Gaga και ο Bradley Cooper, έχουν συζητηθεί όσο κανείς το τελευταίο διάστημα. Η συνεργασία τους στην ταινία A Star is Born πυροδότησε τις φήμες που ήθελαν οι δυο τους να έχουν κάτι παραπάνω από μία επαγγελματική και φιλική σχέση. Δημοσιεύματα και αναρτήσεις στο διαδίκτυο έκαναν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι που ακόμα και στα βραβεία Oscar, όταν ερμήνευσαν το τραγούδι “Shallow” πάνω στην σκηνή, έδειξαν πως ο ένας τρέφει συναισθήματα για τον άλλον.

Δύο μέρες μετά τα βραβεία κινηματογράφου όμως, το unfollow που έκανε στο instagram η σύντροφος του Bradley, Irina Shayk, στην Lady Gaga, έδωσε τροφή για σχόλια, δείχνοντας έτσι πως τελικά όντως κάτι τρέχει μεταξύ των δύο καλλιτεχνών. Την ευθύνη να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ανέλαβε χθες, η Lady Gaga, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και μίλησε για την σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό.

“Ναι, οι άνθρωποι είδαν αγάπη και μαντέψτε, αυτό θέλαμε να δείτε. Το “Shallow” είναι ένα τραγούδι αγάπης, η ταινία ” A Star is Born” είναι μια ιστορία αγάπης. Ήταν τόσο σημαντικό και για τους δυο μας να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο, όλη την ώρα. Όταν τραγουδάς ερωτικά τραγούδια, αυτό θέλεις να νιώθουν οι άνθρωποι. Είμαι καλλιτέχνης και υποθέτω ότι ο Bradley κι εγώ κάναμε καλή δουλειά… Σας ξεγελάσαμε” ξεκαθάρισε η Lady Gaga και είπε πως την ίδια σχέση είχε και με συνεργάτη της Tony Bennett, με τον οποίο δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση.

Read More

And More