Lady Gaga: Παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία για τον κορονοϊό – Μάγεψαν Μποτσέλι και Rolling Stones

Δεκάδες αστέρες του πενταγράμμου συμμετείχαν μια εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη κατά του νέου κορονοϊού. Έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία “One World: Together At Home”, που έχει τη στήριξη του κινήματος Global Citizen. Μια συναυλία που όμοιά της υπήρξε ποτέ ξανά στο παρελθόν.

Μεταδόθηκε από τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα και συμμετείχαν τραγουδιστές και συγκροτήματα όπως όπως η Μπίλι Άιλις, η Τέιλορ Σουίφτ, ο Έλτον Τζον, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σελίν Ντιόν, ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Στίβι Γουόντερ, Αντρέα Μποτσέλι, Τζον Λέτζεντ, οι Ρόλινγκ Στόουνς και άλλοι.

Η εμφάνιση που συγκίνησε ήταν η σύμπραξη της Lady Gaga, με τους Αντρέα Μποτσέλι, Σελίν Ντιόν και Τζον Λέτζεντ για το τραγούδι «The Prayer». Μια πραγματική προσευχή για όσους μάχονται τον κορονοϊό.

Τα τέσσερα μέλη των Ρόλινγκ Στόουνς, ο Μιγκ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Ουότς και ο Ρόνι Γουντ, τραγούδησαν, από τα σπίτια τους.

Ο Στίβι Γουόντερ επέλεξε το τραγούδι «Lean On Me», που σημαίνει «στηρίξου πάνω μου» λέγοντας πως είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι σε τέτοιες περιόδους.

Η όλη εκδήλωση, εξηγεί η Lady Gaga, πρέπει να γίνει αντιληπτή ως μια «επιστολή αγάπης στον κόσμο», προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε αυτήν την ασθένεια που έχει σκοτώσει πάνω από 150.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

Εκτός του ψυχαγωγικού χαρακτήρα της, η εκδήλωση είναι μια «κραυγή για να ενωθούμε» γύρω από το ιατρικό προσωπικό και τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που οργανώνονται στον κόσμο.

Read More

And More