Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει χωρίς ρούχα – «Φροντίζω το μέσα μου να είναι μυρωδάτο και ανθισμένο»

Ο Λάκης Γαβαλάς μας έχει συνηθίσει στις τολμηρές εμφανίσεις, καθώς η μόδα είναι η μεγαλύτερη λατρεία του και αυτό το αποδεικνύει με κάθε του εμφάνιση.

Αυτή τη φορά όμως, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, δοκίμασε κάτι πιο τολμηρό, αφού πόζαρε γυμνός στο καθρέφτη του και στη συνέχεια δημοσίευσε τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ποζάροντας στον φακό με άνεση, ο ίδιος θέλησε να εξηγήσει στους followers τον λόγο που επιλέγει να το κάνει αυτό, μέσα από ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Goodmorning my friends.. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης..‼️ Χτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτογραφίες και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας…

Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές δεν έχω ντεκόρ ελιές ναυτικά σψοινια κα! Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά της ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνειδησίας σας, αν το επιθυμείτε…

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο..‼️ Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ της νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία.

Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου. Είναι η ευχή μου‼️», έγραψε στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas)

Read More

And More