Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες» – Η αποκάλυψη για τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Καλεσμένος στην εκπομπή “Έλεος” με παρουσιαστές την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη ήταν το βράδυ της Παρασκευής 25/8 ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε σε όσα έζησε μέσα στη φυλακή, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τους συγκρατούμενούς του και όσα τραγικά είδε να συμβαίνουν εκεί.

«Τους 3 πρώτους μήνες αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα, γιατί με κορόιδευαν και με περιπαίζανε όλοι. Κάποιοι κρατούμενοι μου έλεγαν: εσύ θα καθίσεις εδώ όλο το 18μηνο, δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ο άνθρωπος δυστυχώς προσαρμόζεται. Ήταν τραγικό. Ήταν ένα παιδί, πολύ μάγκας, που είχε σκοτώσει τρεις, είχε απαγάγει άλλους δύο και αυτός έκανε τον ταξιθέτη στον Κορυδαλλό. Φώναζε μέσα: παιδιά, έχουμε έναν σταρ, τον Λάκη Γαβαλά», αφηγήθηκε στο «Έλεος» ο Λάκης Γαβαλάς.

«Φοβήθηκα με την έννοια του πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω, για να είμαι αξιοπρεπής. Μου αρέσει που έλεγαν ότι είναι η πτέρυγα των VIP και σαχλαμάρες κι εκεί έφερναν όσους τσακώνονταν από τις άλλες πτέρυγες, επειδή ήταν πιο μικρή, για να τους προστατεύσουν.

Κι εγώ έπρεπε να βλέπω κάθε τόσο διάφορα… είδα δύο αυτοκτονίες μέσα σε 10 μέρες, τους έσερναν στον διάδρομο για να τους βγάλουν έξω», ανέφερε και σόκαρε την Αννίτα Πάνια.

«Μου έλεγαν κάποιοι από τους Πυρήνες της Φωτιάς: το βράδυ που σας κάψαμε την Πόρσε, είχαμε κάψει άλλες 11. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν ο πιο πειθαρχημένος κρατούμενος, η μόνη του έγνοια ήταν κάθε μέρα αν είχε φάει η σύζυγός του», αποκαλύπτει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς.

 

Read More

And More