Λάκης Λαζόπουλος: Στην παρουσίαση δίσκου της φίλης του, Χαρούλας Αλεξίου

Τη νέα της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Τα όνειρα γίνονται πάλι” παρουσίασε η Χαρούλα Αλεξιού. Σε μία ιδιαίτερη βραδιά, από αυτές που μας έχει συνηθίσει η γνωστή ερμηνεύτρια, τραγούδησε σε γνωστή μουσική στο κέντρο της Αθήνας κάποια από τα κομμάτια του album που έχουν ήδη αγαπηθεί.

Χαρακτηριστικά σου αναφέρω το τραγούδι «Καίω εσένα», που μέσα σε μία εβδομάδα κατάφερε να κατακτήσει πάνω από 40,000 views στο You Tube, biggest increase in plays στα ραδιοφωνικά airplay charts την πρώτη εβδομάδα και τις πρώτες θέσεις των song charts στα iTunes.

Ο νέος δίσκος, που κυκλοφορεί πλέον και στα δισκοπωλεία από τη Heaven, φέρει την υπογραφή του Νίκου Μωραϊτη στους στίχους, σε όλα τα κομμάτια. Στην παραγωγή συμμετείχαν οι Rous, Στάθη Δρογώση, Βασίλη Γαβριηλίδη και Ανδριάνα Μπάμπαλη που έγραψαν τις μελωδίες.

Μία ομάδα δημιουργών της νέας γενιάς με τους οποίους η Χάρις Αλεξίου συνεργάζεται για πρώτη φορά και νιώθει μεγάλη χαρά, όπως δήλωσε και στη χθεσινή βραδιά.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της στην παρουσίαση του νέου δίσκου ήταν και ο Λάκης Λαζόπουλος με τον οποίο έχουν ιδιαίτερη αγάπη. Εκείνος δήλωσε θαυμαστής της φωνής της και μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση τους και την αδυναμία που της έχει.

Η φωνή της έχει έναν τρόπο να βρίσκει κατευθείαν αυτό που σε αφορά, βαθιά μέσα σου. Και να κοιμηθείς το βράδυ, νομίζω, θα έρθει αυτή η φωνή. Αν τα αυτιά διάλεγαν φωνή θα διάλεγαν αυτή της Χαρούλας”, είπε.

Ανάμεσα στα κομμάτια του δίσκου είναι και μία δική της δημιουργία, το «Ποιος με αγαπάει ακόμα».Δες φωτογραφίες από τη βραδιά!

Read More

And More