Λάκης Λαζόπουλος: Το «καρφί» για τη Μιμή Ντενίση, τρία χρόνια μετά το τέλος της κόντρας τους

Ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε για τα όσα έγιναν στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ανάμεσα στο δίδυμο Ζαμπέτογλου-Αναγνωστόπουλο και Μιμή Ντενίση. (Δες εδώ τι είχε συμβεί)

Ο γνωστός ηθοποιός που για κάποια χρόνια είχε σηκώσει «λευκή σημαία» στην κόντρα με τη Μιμή Ντενίση, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός, μιλώντας στο podcast του στο NEWS 24/7.

«Όχι, όχι, όχι. Γιατί δεν έχετε δει την παράσταση βρε και μιλάτε; Έχει κι άλλους μεγάλους ρόλους να παίξει. Μικρούς δεν θα παίξει, αλλά μεγάλους. Δεν μετράει που έχετε δει την “Άννα Καρένινα”. «Είναι λίγο σαν την Βασιλειάδου “I am very Χολοσκασμένη”. Βρε βρε μανία. Να θες εκεί, να σε έχουν δει όλοι. Να έχουν καταλάβει όλοι το ταλέντο σου, να έχουν καταλάβει πόσο μεγάλη είσαι, πόσο φοβερή είσαι, πόσο ερμηνεύτρια είσαι, πόσο γράφεις» ανέφερε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Η λέξη ταπεινότητα του καλλιτέχνη, πού στο δι@ολο είναι; Ποιες είναι αυτές οι λίμνες αυτοπεποίθησης που κολυμπάνε όλοι αυτοί οι άνθρωποι; Νομίζω ότι υπερβάλλει η κυρία Ντενίση», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο Πρωινό.

 

Να σου θυμίσουμε ότι πριν από τρία περίπου χρόνια, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δύο κοινά στιγμιότυπα με τη Μιμή Ντενίση, βάζοντας έτσι τέλος στην κόντρα τους.

Read More

And More