Λαμπερές εμφανίσεις στην ορκωμοσία της νέας Βουλής – Οι κυρίες που ξεχώρισαν

Μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου έφθασε η ώρα και για την ορκωμοσία της νέας Βουλής και των 300 που κατέκτησαν μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η μέρα μάλιστα ήταν ιδανική (ούτε πολύ ζέστη ούτε πολύ κρύο) για grande εμφανίσεις με αέρα …κόκκινου χαλιού, από τις νέες βουλευτίνες, αλλά και τις συζύγους των βουλευτών και υπουργών που έδωσαν το «παρών» στον εξώστη. Φυσικά τα φλας τράβηξαν και τα παιδιά τους!

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν τόσο από τους 300 όσο και από τους προσκεκλημένους τους ήταν ο γνωστός τραγουδιστής Ψαραντώνης, τα παιδιά και οι σύζυγοι των πολιτικών αλλά και οι ίδιοι οι πολιτικοί. Όπως ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος έχει ήδη μαύρισμα Αυγούστου.

Άδωνις Γεωργιάδης, Ευγενία Μανωλίδου και ο μικρός Περσέας

Γιώργος Παπανδρέου

Σίμος Κεδίκογλου με την οικογένειά του

Ντόρα Μπακογιάννη

Τον  Άδωνι Γεωργιάδη συνόδευσαν στη Βουλή η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου και ο γιος του Περσέας. Ο Κυριάκος Βελόπουλος εμφανίστηκε μαζί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και ο Γιάνης Βαρουφάκης με όλη την κοινοβουλευτική του ομάδα αλλά και την σύζυγό του Δανάη Στράτου.  Τα φωτογραφικά φλας τράβηξε ο νιόπαντρος Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Έλενα Καρβέλα, ο Σίμος Κεδίκογλου με την σύζυγό του Ελισάβετ Κατσαμάκη και τον επτά μηνών γιο τους, αλλά και ο Θανάσης Πλεύρης με την σύζυγο και τα παιδιά του.

Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου

Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Έλενα Καρβέλα

Ωστόσο, ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν και οι κυρίες της Βουλής. Η Ολγα Κεφαλογιάννη επέλεξε ένα σατέν φόρεμα σε παστέλ αποχρώσεις, η Νόνη Δούνια ένα μώβ ταγιέρ και η Έφη Αχτσιόγλου ένα pencil μπλε φόρεμα.

Νόνη Δούνια

Όλγα Κεφαλογιάννη

Γενικά όμως, κυριάρχησε το λευκό και το μαύρο! Με λευκό ταγιέρ εμφανίστηκαν οι Φώφη Γεννηματά, Ραλλία Χρηστίδου και Θεοδώρα Τζάκρη, ενώ η Έλενα Ράπτη επέλεξε ένα total black outfit! Μαύρο ταγιέρ φόρεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Ευγενία Μανωλίδου, Περσέας Γεωργιάδης

Έλενα Ράπτη

Ραλία Χρηστίδου

Γιάνης Βαρουφάκης, Δανάη Στράτου

Ψαραντώνης

Έφη Αχτσιόγλου

Φωτεινή Πιπιλή

Θοδωρής Ρουσόπουλος, Μάρα Ζαχαρέα

 

Θανάσης Πλέυρης με την οικογένειά του

Δόμνα Μιχαηλίδου

Φωτογραφίες In time, ndp

Read More

And More