Λαμπερές παρουσίες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Ζάππειο Μέγαρο [pics]

Λαμπερές παρουσίες στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Ζάππειο Μέγαρο [pics] | tlife.gr

Το μεσημέρι της Κυριακής, οι celebrities φόρεσαν τα καλά τους και βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Βασίλη Ζούλια. Ο επιτυχημένος σχεδιαστής μετρά δεκάδες επιτυχίες στον χώρο της μόδας, αφού οι δημιουργίες του έχουν φορεθεί από τα μεγαλύτερα ονόματα τόσο της ελληνικής όσο και της ξένης showbiz.

Κάθε ρούχο του έχει μια ιστορία και κάθε σχέδιο πολλές ώρες δουλειάς, καθώς ο Βασίλης δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. Μάλιστα, στις αρχές του 2018 βρέθηκε στο πρώτο βάθρο με το φόρεμα που σχεδίασε, αφού η παρουσία της Alison Brie στις Χρυσές Σφαίρες του 2018 απέσπασε τις καλύτερες κριτικές. Η μαύρη, στράπλες τουαλέτα της ήταν μια από τις καλύτερες δημιουργίες της τελετής.

Ενόψει της Athens Xclusive Design Week, περισσότεροι από 35 σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις του, δημιουργώντας fashion shows βγαλμένα από άλλη εποχή. Λαμπερές παρουσίες όπως η Βίκυ Καγιά και η Αναστασία Περάκη περπάτησαν στο catwalk του Βασίλη ενώ πολλοί ήταν και εκείνοι που βρέθηκαν στο επιβλητικό Ζάππειο για να παρακολουθήσουν και να θαυμάσουν το show.

Δες τις φωτογραφίες:

Σίσσυ Φειδά

Άντζυ Αδριτσοπούλου

Δωροθέα Μερκούρη

Βίκυ Καγιά με την κόρη της Μπιάνκα

Εύη Αδάμ

Κατερίνα Γιατζόγλου, Νίκος Αποστολόπουλος

Κατερίνα Λάσπα, Έλσα Τόλη

Ράνια Θρασκιά

Σάσα Σταμάτη, Τόνια Φουσέκη

Αννίτα Μπραντ, Χάρης Χριστόπουλος

Ο Βασίλης Ζούλιας με τα μοντέλα του

 

 

READ more