Λαμπερές παρουσίες στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Προσωπική Συμφωνία” [pics]

Στο “Από Μηχανής Θέατρο” βρέθηκαν διάσημοι ηθοποιοί για να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν τους συναδέλφους τους που συμμετέχουν στην θεατρική παράσταση “Προσωπική Συμφωνία“. Νικήτας Τσακίρογλου, Χρήστος Βαλαβανίδης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης ενώνουν το υποκριτικό ταλέντο τους και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στην σκηνή.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης, Ελισάβετ Μουτάφη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Ευαγγελία Μουμούρη, Λίνα Σακκά είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που παρακολούθησαν την παράσταση και έδωσαν συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστές.

Λίγα λόγια για το έργο: Στη Ναζιστική Γερμανία, ο Βίλχελμ Φουρτβένγλερ θεωρείται ο σημαντικότερος Διευθυντής Ορχήστρας γι’ αυτό και χαίρει της εύνοιας του Αδόλφου Χίτλερ. Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, στο κατεχόμενο Βερολίνο, ο Φουρτβένγκλερ θα κατηγορηθεί για τη σχέση του με το Ναζιστικό καθεστώς και θα υποβληθεί σε ανάκριση από τους Αμερικανούς. Την ανάκριση του μαέστρου αναλαμβάνει ο ταγματάρχης Άρνολντ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποδείξει πως ο μουσικός υπήρξε στέλεχος των Ναζί κι εκμεταλλεύτηκε τα προνόμια που του προσέφερε το Κόμμα.

Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Αλέκος Συσσοβίτης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Άκης Σακελλαρίου, Σταύρος Ζαλμάς, Ευαγγελία Μουμούρη

Γωγώ Καρτσάνα, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου

Ελισάβετ Μουτάφη, Νικήτας Τσακίρογλου, Αλέκος Συσσοβίτης

Αλίνα Κοτσοβούλου, Έφη Μουρίκη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Ευαγγελία Μουμούρη, Μιχάλης Ρέππας

Λίνα Σακκά, Κωνσταντίνος Κάππας

 

 

Read More

And More