Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της Νάντιας Μπουλέ στο «Μικρό Παλλάς»! [pics]

Φέτος η Νάντια Μπουλέ πρωταγωνιστεί σε ένα one woman show για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Μικρό Παλλάς. Το μιούζικαλ «Χώρισέ με, μια Κυριακή», σε μουσική του περίφημου Andrew Lloyd Webber και στίχους Don Black, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία έργα που ανέβηκαν ποτέ στο Μπρόντγουεϊ. Στην Ελλάδα το υπογράφει μία ομάδα που γνωρίζει τους κώδικες των μιούζικαλ καλύτερα από όλους: Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος ανέλαβε την απόδοση των στίχων, ο Δημήτρης Μαλλισόβας τη σκηνοθεσία και ο μαέστρος Αλέξιος Πρίφτης τη μουσική διεύθυνση.

Το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της σόλο αυτής παράστασης, η οποία αποτελεί μια καινούργια φιλόδοξη πρόταση. Το “παρών” έδωσε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz, φίλοι και συνάδελφοι της Νάντιας, που την απόλαυσαν επί σκηνής και την καταχειροκρότησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πώς το «Χώρισέ με, μια Κυριακή» ξεκινά από το Μικρό Παλλάς με 8 μοναδικές παραστάσεις. Η Αθήνα είναι το σημείο εκκίνησης της Ευρωπαϊκής Περιοδείας της η οποία ξεκινά τον Φεβρουάριο του 2019 με την παράσταση να παίζεται στην αγγλική γλώσσα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Νατάσα Μποφίλιου

Βαλέρια Κουρούπη

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Ιρένε Τροστ – Νίνα Λοτσάρη

Μπέσυ Αργυράκη με το σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα 

Βασιλική Τρουφάκου

Μαρία Κωνσταντάκη

Δημήτρης Σαμόλης – Κρυσταλλία Ρήγα

Ευγενία Σαμαρά – Μαρία Κωνσταντάκη

Νάντια Μπουλέ

Δημήτρης Μαλισσόβας – Αλέξιος Πρίφτης – Νάντια Μπουλέ – Θοδωρής Πανάς

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More