Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα της παράστασης “Μαμά”! Φωτογραφίες

Το βραβευμένο έργο της Marta Barcelo «Μαμά®» (Τοcar Mare), που έκανε αίσθηση στο κοινό, καθώς οι λίγες παραστάσεις στο θέατρο «Θησείον» έγιναν όλες sold out μέσα σε 2 ημέρες, θα συνεχιστεί στο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου! Το βράδυ της Τρίτης έκανε πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά και οι πρωταγωνίστριες Ευγενία Σαμαρά και Ελένη Καστάνη καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό που έδωσε το παρών.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz αλλά και αγαπημένα πρόσωπα των δύο ταλαντούχων ηθοποιών! Ανάμεσα στις διάσημες παρουσίες διακρίναμε την Τόνια Σωτηροπούλου, την Δέσποινα Βανδή με την κόρη της Μελίνα, την Μαίρη Συνατσάκη, τον Αποστόλη Τότσικα με την Ρούλα Ρέβη, την Νατάσσα Μποφίλιου και φυσικά τον Γιάννη Ποιμενίδη, τον σύντροφο της Ευγενίας Σαμαρά.

Ο Γιώργος Σουλεϊμάν, μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Ουρανίας», που αγαπήθηκε πολύ από το θεατρικό κοινό, κέρδισε ένα ακόμα στοίχημα σκηνοθετώντας την Ελένη Καστάνη, σε έναν ρόλο ζωής για εκείνη και την Ευγενία Σαμαρά, η οποία αποτέλεσε μία αποκάλυψη στο ρόλο της κόρης, και απέδειξε πολλά για την υποκριτική της ικανότητα.

Δες φωτογραφίες:

Μαίρη Συνατσάκη

Ρούλα Ρέβη – Αποστόλης Τότσικας

Μελίνα Νικολαΐδη – Δέσποινα Βανδή

Τόνια Σωτηροπούλου

Ελένη Ράντου

Θανάσης Αλευράς – Μαίρη Συνατσάκη

Γιώργος Περρής-Ευανθία Ρεμπούτσικα-Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη

Θανάσης Αλευράς-Τόνια Σωτηροπούλου-Γιάννης Ποιμενίδης-Αποστόλης Τότσικας

Ευγενία Σαμαρά-Δέσποινα Βανδή-Ελένη Καστάνη

Ευάγγελια Συριοπούλου-Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά-Τόνια Σωτηροπούλου

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Το «φρέσκο» έργο της Marta Barcelo αποτελεί ένα εξαίρετο δείγμα της σύγχρονης σκηνής του ισπανικού θεάτρου και μιλάει για την πανανθρώπινη σχέση μεταξύ μάνας και παιδιού. Λίγα λόγια για το έργο Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη;

Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας; Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της «ευτυχίας στο σπίτι», που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More