Λάμπρος Κωνσταντάρας – Survivor: Η Στεφανία Γκουρνέλου για την αποχώρησή του από το ριάλιτι

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αποχώρησε χθες βράδυ από το Survivor, προκαλώντας απίστευτη λύπη ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Ο γνωστός δημοσιογράφος συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με συνέπεια να βγει εκτός παιχνιδιού.

Η σύντροφός του Στεφανία Γκουρνέλου, με την οποία ο Λάμπρος Κωνσταντάρας διατηρούσε σχέση για δύο μήνες πριν μπει στο reality επιβίωσης, μίλησε για την αποχώρηση του συντρόφου της από το Survivor. Παράλληλα, απάντησε και σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν «ντίβα».,

«Φυσικά και δεν περίμενα να φύγει ο Λάμπρος από το Survivor. Νομίζω ότι έχει δείξει έναν άψογο χαρακτήρα μέσα στο παιχνίδι, είναι διαυγής, καθαρός, όπως ακριβώς είναι έξω. Είναι πασιφανές ότι έτσι είναι… Δεν μπορώ να ξέρω με τι κριτήριο ψηφίζει ο κόσμος. Εύχομαι εκείνος να έχει πάρει τα μέγιστα από το παιχνίδι και να γυρίσει όσο περισσότερο γεμάτος γίνεται. Πρώτη φορά τον είδα τόσο οξύθυμο στο Survivor. Ποτέ δεν τον έχω ακούσει έξω. Είναι αστείο που λένε ότι ο Λάμπρος είναι ιντριγκαδόρος, δεν έχω τέτοια εικόνα καθόλου. Δεν ξέρω αν είμαι προκατειλημμένη επειδή είναι δικός μου άνθρωπος» εξομολογήθηκε η Στεφανία Γκουρνέλου. 

«Δεν θέλω να μιλάω για τον Λάμπρο, όταν μιλάω για εκείνον και για το παιχνίδι το μόνο που κάνω είναι να κλέβω τα φώτα των προβολέων που είναι στραμμένα αποκλειστικά σε εκείνον. Χαρακτηρίστηκα ως ντίβα και υπερόπτης. Έχω μεγαλώσει στο Περιστέρι! Δεν ξέρω καν τι σημαίνει η ντίβα!» απάντησε η Στεφανία Γκουρνέλου. 

Read More

And More