Λάμπρος Κωνσταντάρας για Βαλάντη: «Μπαίνει ένα μεγάλο Χ και το λήγω εδώ»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor με τους συμπαίκτες του αλλά και εκείνους της αντίπαλης ομάδας να μη μπορούν να πιστέψουν την εξέλιξη αυτή και να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/2 ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή Όλα Γκουντ και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις επιστρέψω στην Αθήνα είναι να πάω στους γονείς μου, στη Στεφάνια και στην αδερφή μου. Στεναχωρήθηκα που έφυγα από το Survivor, αλλά είμαι γεμάτος και χωρίς απωθημένα γιατί το έζησα στο έπακρο», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Σχετικά με την επίθεση του Βαλάντη στην Ευρυδίκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Παγώσαμε όλοι με τα λόγια του Βαλάντη στο συμβούλιο. Δεν μπορώ να βρω λόγια να το περιγράψω. Βαλέ το χειρότερο πράγμα, τον χειρότερο άνθρωπο που μπορείς να σκεφτείς στη ζωή σου. Αυτό το πράγμα σκεφτήκαμε εκείνη τη στιγμή. Είναι κάτι που δεν βρίσκω λόγια να πω, ειδικά για έναν άνθρωπο που έχει περάσει και ο ίδιος δύσκολα. Θέλω να ξεχάσω ότι υπήρξε και για αυτό το σκηνικό και για πολλά άλλα σκηνικά. Μπαίνει ένα τεράστιο “Χ” και το λήγω εδώ».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά αποκάλυψε τη σχέση της ηθοποιού με τον Τζον.

«Υπήρξε ένα φλερτ. Το είδατε όλοι. Δεν νομίζω πως το αρνήθηκε κανείς από τους δυο. Γιατί να βγω εγώ ως τρίτος παρατηρητής να πω πως δεν υπήρξε. Υπήρξε φλερτ και ήταν τελείως πλατωνικό. Εγώ ξέρω από τη Μυριέλλα πως ο Τζον είναι ο πιο κοντινός άνθρωπος μετά την οικογένειά της. Δεν μου διακρίβωσε το επίπεδο της σχέσης που έχουν. Κατάλαβα πως είναι κοντά εδώ και πολλά χρόνια. Εμένα με είδατε κοντά με την Μυριέλλα και τον Απόστολο».

Read More

And More