Λάμπρος Κωνσταντάρας: Ξέσπασε κατά του Βίκτωρα Βερνίκου – «Όλα έγιναν για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου»

Τη δική του άποψη για τον αποκλεισμό της ελληνικής συμμετοχής από τη φετινή Eurovision εξέφρασε με έντονο τρόπο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα του Open Weekend.

Ο δημοσιογράφος αφού αρχικά αναφέρθηκε στις ευθύνες που αναλογούν στην κρατική τηλεόραση έστρεψε τα βέλη του και στον Βίκτωρα Βερνίκο αναφέροντας πως παρά το νεαρό της ηλικίας του ήξερε σε τι πάει να μπλέξει και ότι είναι άδικο να παίρνει η μπάλα μία ολόκληρη χώρα για να κάνει εκείνος το ντεμπούτο του στη μουσική.

«Παιδιά, ας το αφήσουμε αυτό το παραμύθι με το “παιδί 16 ετών”. Να συντονιστούμε λίγο; Συγγνώμη. Αυτό με το “παιδί 16 ετών” λίγο να το σταματήσουμε. Προφανώς και είναι ένα παιδί 16 ετών, τελείως άγουρο, κακώς το στείλαμε, πολύ κακώς το στείλαμε γιατί ήταν ήταν υπεράπειρο, δεν μπορούσε να το αντιμετωπίσει όλο αυτό το πράγμα.

Όταν αναλαμβάνεις και δέχεσαι αυτή την ευθύνη – αρχικά 16 ετών παιδί δεν είναι μωρό, 16 ετών σε έναν χρόνο ψηφίζει, 16 χρονών είναι ολοκληρωμένη προσωπικότητα- όλη η ελληνική συμμετοχή της Eurovision έγινε για να κάνεις εσύ το ντεμπούτο σου στη μουσική, εμείς δεν φταίμε τίποτα».

Ωστόσο, η Ελένη Τσολάκη θέλοντας να υπερασπιστεί τον Victor Vernico είπε, «Το τραγούδι το επιλέγουν παιδιά! Δεν πάει κανείς να πει ότι “θα πάω εγώ γιατί έχω όνομα” όπως ακούγεται. Επίσης, στα 16 σου δεν καταλαβαίνεις το βάρος της ευθύνης αυτής της συμμετοχής. Στα 16 σου λες ότι “μπορεί να είναι μια ευκαιρία να ξεχωρίσω, πιστεύω στο τραγούδι μου, πιστεύω στον εαυτό μου”».

Read More

And More