Λάμπρος Κωνσταντάρας στον Μουτσινά: Ο Βαλάντης, η αλήθεια για τη σχέση Μυριέλλας – Κατσαούνη και η σύντροφός του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας την Τρίτη 15/2.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor, μίλησε για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, για τους συμπαίκτες του αλλά και για τη σχέση του με τη Στεφανία Γκουρνέλου.

«Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω για ποιο λόγο δήλωσε συμμετοχή ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα», είπε αρχική ο δημοσιογράφος. 

Όσον αφορά στη Μυριέλλα Κουρεντή και το ερωτικό ειδύλλιο που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας σχολίασε: «Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν το παιδιά ήταν αληθινό». 

Σχετικά με την εμπειρία του στο παιχνίδι ο ίδιος δήλωσε: «Δεν περίμενα ότι θα αντέξω τόσο στο Survivor. Με το που έφτασα εκεί σκεφτόμουν διάφορα. Φοβόμουν τα αγωνίσματα και όταν είδα ότι κερδίζω πήρα θάρρος. Μετά ήρθε και κοντά με κάποια άτομα, τη Ναυσικά, τον Απόστολο, την Μυριέλλα και βρήκα και πολύ καλή επαφή και με την μπλε ομάδα. Εγώ μπήκα στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική. Το να μπεις όμως στο παιχνίδι χωρίς στρατηγική, είναι και αυτό μία στρατηγική. Προσπάθησα να είμαι η φωνή της λογικής αλλά ίσως αυτό είναι που δεν θέλει το παιχνίδι».

«Το κορίτσι μου είναι καλά. Τα ταλαιπωρήθηκε και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Την τρελάνανε και επειδή είναι μία πολύ πρόσφατη σχέση, ήθελε να μην ταλαιπωρηθεί τόσο. Το διαχειρίστηκε όμως οπότε όλα καλά», είπε κλείνοντας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τη σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου. 

Read More

And More